Prozirno za šminkerice

Nakon torbica, na red je došla i transparentna obuća u ljetnoj verziji

Nose se sandale, natikače i japanke ravnih potplata i prozirnih tekstura. Ovaj veliki hit, osim za plažu, osmišljen je i za ležerne dnevne kombinacije u trendi izdanju.

Neodoljive japanke prozirnih remenčića plavičaste nijanse na sebi nose i prepoznatljiv lik legendarnog dizajnera Karla Lagerfelda, dok im je unutarnji, donji dio oslikan vječnim ljetnim motivima palmi i sunca.

Japanke Karl Lagerfeld, Office Shoes, 559 kn

U crnoj varijanti dolaze natikače povišenih potplata u kombinaciji gume i pluta te naravno prozirnih remenčića kojima možete regulirati širinu.

Natikače, Pull&Bear, 249,90 kn

Popularne sportske natikače dobile su trendi lice s romantičnim dodacima. Naime, načinjene su u spoju bijele gume i transparentnog materijala obrubljenog srebrnim bordurama i ukrašenog cvjetićima.

Natikače Pepe Jeans, ShoeBeDo, 279 kn

Potpuno prozirne natikače ružičastog sjaja imaju glomazne srebrne kopče, a najbolje će pristajati uz fancy kombinacije za plažu.

Natikače Buffalo, Transporter Footwear, 189 kn

Transparentne, a opet u boji, sandale s brojnim remenčićima također su idealne za odlazak na – ali i u more pa tako s njima možete i zaplivati.

Sandale, Zara, 199,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Na more sa stilom

Top komadi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići