Puderi za blistav mat efekt

Nova generacija podloga za ten Chanel Le Teint Ultra stvorena je kako bi udovoljila zahtjevima žena koje su aktivne od jutra do večeri, a koje za to vrijeme očekuju besprijekoran ten i postojan makeup

Lagana tekstura odlično se stapa s kožom lica i čini odličnu ravnotežu između pokrivenosti i transparentnosti. Uz Le Teint Ultra na licu ćete postići blistavi mat efekt.

Prema tome što preferirate, možete birati između kompaktne i tekuće teksture ove odlične podloge. Široki spektar nijansi sadrži i one za izrazito tamnu kožu, pri čemu kompaktna podloga sadrži petnaest nijansi, a tekuća deset. Zahvaljujući novoj tehnologiji iz Chanel laboratorija, Perfect Light Diffusion Complex, osim što pruža savršenu prekrivenost i blistavu kožu, ovaj kompleks kombinira i dvije generacije novih pudera.

Vidljivost pora umanjuju puderi mekog fokusa, dok 2u1 polukuglasti puderi raspršuju i odražavaju svjetlo. Tako ova nova formula složene strukture za pojačanu blistavost tena i trenutačni efekt prikrivanja raspršuje svjetlost u svim smjerovima. Na taj način smanjene su površinske nepravilnosti i nesavršenosti. Mješavina ovih pudera i mineralnih pigmenata ujednačava ten i prilagođava ga željenoj razini pokrivenosti, bez debelih slojeva podloge. Koža je nakon proizvoda Le Teint Ultra savršeno ujednačena i glatka.

Zahvaljujući kombinaciji upijajućih cinkovih i polisaharidnih pudera, koji imaju dugotrajan mat finiš, Le Teint Ultra Tenue tekuća podloga za ten ima besprijekoran završni rezultat bez masnog sjaja. Naime, ovi svilenkasti puderi sadrže idealan zaštitni sloj i pružaju ugodan osjećaj na koži.

Douglas, 435 kn

Le Teint Ultra kompaktna podloga za ten, sadrži pigmente koji se ne miješaju s vodom, dok smola osigurava da podloga ne propušta sebum te pruža savršenu pokrivenost od jutra do večeri. Nevjerojatno svilenkasta tekstura ovih pudera pruža osjećaj druge kože te prekriva bez imalo težine uz jednostavno nanošenje.

Douglas, 335 kn

Zanimljivo je napomenuti kako su obje podloge testirane u ekstremnim uvjetima vlažnosti i temperature te i tada pružaju savršenu postojanost čak osam sati nakon nanošenja.

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

Nove mirisne kreacije

Make up kolekcija nadahnuta Napuljem

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići