Ravne sandale

Prava ugoda za stopala su sandale ravnih potplata u kojima vas ništa neće stezati ni opterećivati, a u kojima ćete izgledati trendi i neodoljivo

Raskošni modeli u formi japanki koje djeluju poput nakita odlično će se uklopiti uz lagane haljine, bermude ili pak omiljene traperice. Ovaj vrući ljetni hit obožavaju brojne trendseterice koje su visoke potpetice, ali i tenisice, zamijenile upravo ovim modelima.

Zlatne sandale optočene su blještavim štrasom. Nosite ih u kombinaciji s malom crnom haljinom i ogrlicom u istom stilu.

New Yorker, 129 kn

Razigrani ljetni look osigurat će vam japanke načinjene od raznobojnih remenčića popularnog zmijskog printa. Želite li ostvariti upečatljiv outfit, odjenite ih uz više različitih dezena u formi haljine i torbice.

Aldo, 399 kn

Remenčići metalik sjaja u prednjem su dijelu ukrašeni raznobojnim perlicama koje čine efektne koncentrične krugove. Odlično će pristajati uz smeđe i zemljane nijanse.

Jenny Fairy, CCC, 139 kn

Isprepleteni remenčići najbolje će izgledati uz moderne cekere ili pletene torbe.

Graceland, Deichmann, 149 kn

Cvjetni uzorak, zlatne karike i perlice samo su dio raskošne teksture japanki koje osvajaju na prvu. Za suvremen look, obujte ih u spoju s odjećom snažnih boja poput narančaste, zelene i ljubičaste.

Buffalo, Humanic, 379 kn

Jednostavan model sastoji se od špage i kože i to one vječnog zmijskog printa. U dnevnim kombinacijama najbolje će doći do izražaja uz bermude, ali i mini suknje.

Mango, 249,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Osam ključnih komada

Prugasti badići

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići