Retro komad koji će podići svaki ljetni outfit

Obožavamo sedamdesete

Proljeće je među vodeće trendove dovelo 70-e kao ultimativan retro trend. Njihova se vladavina nastavlja i u ljeto, kad ćemo s komadima inspiriranima ovim modno ludim razdobljem razigravati dnevne i večernje kombinacije. Heklani topovi, platforme i ponajviše široke hlače s primjetnim uzorcima must-have su za primjetan izgled.

Kao stvorene za vruće dane, hlače širokih nogavica vole svaku građu tijela i jednako dobro nose ležerne, ali i chic outfite. Tako ćete sa samo jednim hlačama vještim kombiniranjem ostalih komada bez problema stvoriti kombinaciju za odlazak na plažu, ali i večernji izlazak.

C&A, 229 kn

Orsay, 299,90 kn

Osim toga, modeli s visokim strukom savršeno prate crop forme te uske topove poput bodija te im daju odličan kontrast koji laska figuri. Nositi ih možete i na ravnu obuću, a još će se bolje spajati s vrtoglavo visokim potpeticama poput platformi s kojima će činiti senzacionalan par za izduživanje figure.

Mango, 199,90 kn

Jake’s, Peek & Cloppenburg, 379,95 kn

Oversized modeli, posebice oni culotte dužine izvrsna su zamjena za haljine za sve one žene koje preferiraju u svakoj prigodi nositi hlače. Stoga, ako težite romantičnim kombinacijama, hlače ovog kroja spojite sa salonkama i slingback cipelama. Možete ih čak nositi i sa špagericama koje se vežu visoko oko gležnja širokim vrpcama i koje će posebno dobro pristajati kombinaciji sa ženstvenom bluzom.

Zara, 299,90 kn

Terranova, 119,90 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Kroj koji laska, stoji svakoj figuri

Komad koji morate imati za jednostavne chic outfite

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići