Retro sjaj

Prepoznatljive forme iz modne prošlosti nerijetko zasjaje u najnovijim kolekcijama, kojima tada daju dašak neodoljive nostalgije

Bilo da se radi o predmetima koji se više ne koriste ili pak dizajnu koji je obilježio pojedino razdoblje, oni su uvijek slatki podsjetnik na prošlost. I zato svoje najnovije outfite osvježite retro elementima koji će im dati posebnu čar.

Iako se kazete za kazetofon na kojima smo slušali omiljene pjesme više ne koriste, one sada dolaze u modnoj varijanti kao efektne torbice, koje je neprocjenjivo imati u svojoj kolekciji.

Torba, Aldo, 449 kn

Hoodice koje nikada ne izlaze iz mode sada na sebi nose omiljene šare koje su obilježile stilsku prošlost.

Majica, Superdry, 639 kn

Tenisice s retro dezenom idealan su podsjetnik na upečatljive uzorke nezaboravnih osamdesetih godina.

Tenisice Nike, Buzz, 689 kn

Iako bi ga se moglo nazvati čistom klasikom, ova forma sata bila je veliki hit devedesetih, kada su najpopularniji bili pravokutni modeli. Sada dolazi u it kombinaciji zlatnog sjaja i kroko remena.

Ručni sat Casio, Watch Centar, 269 kn

Suknja od tankog pletiva vrlo je praktična, a njena tekstura je udobna. Nosite je uz tenisice i pripijene majice iste strukture.

Suknja, H&M, 179 kn

Majica dulje forme također nosi retro elemente krojem, dezenom i teksturom. Nosite je uz lagane lanene hlače ili traper suknje.

Majica, C&A, 179,90 kn

Instagram, @carodaur

Instagram, @oliviaculpo

Instagram, @cheraleelyle

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Isfuraj rock'n'roll!

Umjesto torbice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići