#revival: Chokeri u elegantnom ruhu

Nakit koji je uvijek uz vas

 Chokeri su već cijelo stoljeće prisutni u modi, no postali su iznimno popularni 1990-ih, osobito među tinejdžericama i mladim ženama.

Često su bili izrađeni od rastezljive plastike ili baršuna i povezivali su se s edgy modnim pokretima poput grungea i punka, a danas su, zahvaljujući šriokom rasponu dizajna, postali izuzetno elegantan dodatak koji zadovoljava različite modne preferencije.

Od minimalističkih do upečatljivih komada koji su središte kombinacije, pronašli smo chokere koji su sinonim za eleganciju.

 

Predivan zlatni choker decentan je primjer kako je ovaj nakit evoluirao. Kombinirajte ga uz top ili bluzu V izreza te midi crne haljine kojima će vaš vrat doći do izražaja.

Bershka, 8,99 €

 

Neovisno o tome želite li odjenuti smart casual kombinaciju ili tražite dodatke za formalniju prigodu, ovaj choker lijepo će se uklopiti u svaki stil.

 

Stradivarius, 7,99 €

Nakit koji izgleda poput lista dat će svakoj kombinaciji sofisticiranu notu, a vi ćete izgledati poput umjetničkog djela.

Massimo Dutti, 69,95 €

 

Obožavateljice grunge estetike voljet će ovaj choker koji će odlično izgledati uz sive traperice i crni top, ali i haljinu, a svemu će dati odvažno elegantan ton.

Pull&Bear 9,99 €

 

Zanimljiva girl core estetika obožava floralne motive, a ovi chokeri savršeno će dati romantični prizvuk svakom outfitu.

New Yorker, 3,99 €

 

H&M, 18,99 €

 

 

Foto: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius

Decentan nakit za glamurozan efekt

Chunky nakit: Nosi se veliko

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići