Romantične kombinacije na 3 različita načina

Prilagodite ženstvenost svom stilu

Pričamo li o romantici u modnom smislu, prva su nam pomisao uglavnom haljine i suknje lepršava kroja i midi duljine. To je razlog zašto brojne žene zaziru od unošenja ovog prizvuka u svoje svakodnevne kombinacije. No taj je stereotip jako daleko od istine. Nježnost i romantičnost, a s njima i ženstvenost, vrlo jednostavno možete prilagoditi svom stilu i uklopiti u kombinacije u kojima ćete se osjećati najbolje. Ne morate se nužno voditi inspiracijom retro mode 50-ih i 60-ih koje bi u današnjim okvirima dobile sasvim novo modno značenje. Dapače, ova inspiracija donosi puno različitih smjerova, a u nastavku donosimo 3 prijedloga.

Klasičnu ženstvenu haljinu mijenjamo nešto seksepilnijom varijantom u kojoj je naglasak na gornji dio tijela koji ostavljamo otkrivenim. Kako bismo unijeli dozu urbanosti, sandale na potpeticu kao tipičan par ovom odjevnom komadu mijenjamo uvijek poželjnim tenisicama u bijelom izdanju. Po pitanju dodataka držimo se jednostavnosti i uz svega nekoliko komada zlatnog nakita i smeđih detalja styling je gotov.

Sunčane naočale, Mango, 129,90 kn; tenisice Lauren, Mass, 999 kn; haljina, Zara, 299,90 kn; lančić, Zlatarna Dodić, 945 kn; naušnice, Zlatarna Dodić, 1431 kn; torba, Orsay, 249,90 kn

Romantika se uz krojeve i odjevne komade stvara i kroz boje i njihove kombinacije. Plisirana suknja od tila jedan je od vodeći predstavnika ženstvenog stila o kojem su brojne žene maštale kao djevojčice. U nježnoj mint nijansi spojena s jednim ružičastim dodatkom bit će savršen odabir za večer. Za dozu suvremenosti i trenda zadužena će biti oversized košulja crop kroja koja će dati idealan stilski kontrast ostatku looka.

Košulja, H&M, 79,90 kn; sandale Buffalo, Mass, 599 kn; suknja Jake’s, Peek & Cloppenburg, 299 kn; lančić, Zlatarna Dodić, 2754 kn; sunčane naočale, Nicole Marie, 350 kn; torba, Mango, 199,90 kn

Iako primarno nisu namijenjene ženstvenim kombinacijama, traperice su danas sastavni dio svakodnevnih modnih izbora većine žena. Zato su svoj par pronašle i u romantičnim bluzama s kojima stvaraju savršen balans između urbanosti i nježnosti. Idealna baza za nadogradnju u gotovo svakom stilskom smjeru odlično će se spojiti sa sling back cipelama i nezaobilaznom ceker-torbom.

Sunčane naočale, Nicole Marie, 250 kn; naušnice, Zlatarna Dodić, 3187,50 kn; cipele, Moje cipele, 279 kn; traperice, H&M, 199 kn; bluza, Mango, 149,90 kn; torba, C&A, 179 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Vruće preporuke by Stazisweets

Za optimizam odjenite narančastu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići