Za optimizam odjenite narančastu

Ljetna hit boja

Kao sekundarna boja nastala miješanjem crvene i žute, narančasta donosi sve pozitivne strane ovih boja. Pršti dobrom energijom, unosi svjetlo i radost, ali i kreativnost. Uz to, narančastu se povezuje i sa srećom, balansom i slobodom što ju čini idealnom ljetnom bojom. Zato smo jedva dočekali da napokon dobije svojih pet minuta na vrhu liste must-have boja.

Dolazi u čitavom spektru nijansi među kojima ćete, sigurni smo, pronaći svog favorita. Ako volite isticanje i živopisne outfite, svjetliji će tonovi biti najbolja opcija. Idealno pristaju preplanulom tenu pa će zato kupaći kostim u ovom izdanju biti pun pogodak. No preferirate li nešto neutralnije kombinacije s daškom kolorita, odaberite tamnije varijante na zanimljivim odjevnim komadima.

Gornji dio kupaćeg kostima, Tezenis, 119,90 kn; donji dio kupaćeg kostima, Tezenis, 99,90 kn

Zara, 299,90 kn

Narančasta se izvrsno spaja s bež nijansama čiji nježni tonovi umiruju njezin intenzitet. Želite li ipak igrati na sigurno, u ljetnim mjesecima narančastu spojite s bijelom. Ovaj nepogrešivi mix osigurat će vam jednako dobre dnevne i večernje kombinacije. Bilo da se odlučite na varijantu narančastog topa i bijelih hlača ili pak vibrantne haljine i neutralnih dodataka, nećete pogriješiti.

Mango, 169,90 kn

H&M, 149 kn

Najefektniji će, naravno, biti monokromatski look u narančastim tonovima, koji će posebno senzacionalno izgledati u večernjim lookovima na brončanom tenu. Odaberite haljinu intenzivnije nijanse i mini kroja koja će istaknuti vaš struk i noge. Upotpunite ju dodacima u nešto prigušenijem izdanju pa sve začinite zlaćanim nakitom. Garantiramo primjetan look koji će vam osigurati komplimente.

Massimo Dutti, 679 kn

Aldo, 580 kn

Foto: H&M i press

INSPIRIRAJTE SE

Festivali su se vratili – što obući?

Retro komad koji će podići svaki ljetni outfit

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići