Ruž kao novi accessories

Novi Chanelov makeup dragulj, odnosno ruž za usne Rouge Coco Flash, prepun je pigmenata pa ostavlja blistavu boju na usnama već prvim potezom

Genijalno je i to što zahvaljujući njegovoj prozirnoj, svjetlucavoj kapici, odmah možete vidjeti i nijansu ruža unutar ambalaže. Rouge Coco Flash ujedinjuje vibrantni bljesak boje i sjaj s izuzetnom ugodnošću. U trenu ovaj neodoljivi stik ukrašava usne blistavim sjajem.

Živopisan i prekrasan spektar od 27 nijansi potpisuje Lucia Pica, globalna kreativna dizajnerica Chanel makeupa. Ruževi se odlikuju glatkom i ugodnom formulom u idealnom omjeru biljnog maslaca i ulja. Tako se ruž pri nanošenju topi na usnama i pruža nevjerojatnu ugodu.

Rouge Coco Flash zasićen je i Hydraboost kompleksom koji se sastoji od jojobinog, mimozinog i suncokretovog hranjivog ulja te pruža hidrataciju i do osam sati nakon nanošenja. A usne su ovijene laganim, svilenkastim slojem boje. Tako Rouge Coco Flash postaje više od ruža za usne, on je predmet žudnje.

Njegove intenzivne i lako nosive boje sa zrcalno sjajnim rezultatom daruju odu spontanosti i slobodi, a ujedno pozivaju na igru. Naime, 27 nijansi označava i 27 prohtjeva. Kako bi igra s ruževima i bojama bila još zanimljivija, Chanel je lansirao i tri različita prozirna gornja sloja za premaz. Tako jedan nosi zlatni sjaj, drugi daje snagu s narančastim tonovima, a posljednji crni svakom ružu daje dubinu.

Neodoljive nijanse dolaze u nekoliko baznih grupa – nudes, odnosno boje kože, narančaste, crvenkastosmeđe, ružičaste, intenzivne ružičaste, crvene, boje šljive i tamne nijanse. Isprobajte najnovije teksture i uživajte u igri!

 

Chanel Rouge Coco Flash Douglas, 295 kn; Chanel Rouge Coco Falsh Top Coat Light up Douglas, 295 kn

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

U potrazi za sjajem

Nova fantazija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići