Ružičasta inspiracija

Sezona sniženja još je u punom jeku, a stylish komadi pozivaju na nježnu stilsku igru

Ružičasta boja simbolizira romantiku i nadu, a iako je primarno bila muška boja, u moderno se doba povezuje isključivo s djevojkama. Dapače, na sam spomen ove boje sjetimo se raznih lutkica i bezbrižnog djetinjstva. Stoga ne čudi da i u odrasloj dobi često posežemo za širokim spektrom nježnih ružičastih nijansi kad nam je potreban dodatan osjećaj sigurnosti ili smo jednostavno nostalgične za prošlim vremenima. Zato vam donosimo izbor genijalnih ružičastih komada sa sniženja koji će bojom nahraniti našu unutarnju romantičarku i vječnu djevojčicu. A svojim odvažnim formama vanjskom svijetu pokazat će našu neustrašivost i vječnu želju za neodoljivom stilskom igrom.

Baby ružičasta slip haljina s tankim naramenicama poseban je komad koji budi nostalgiju za vremenom kad su nam mame odabirale kombinacije. Njezin opušten kroj pruža prozračnost, ali u isto vrijeme elegantno naglašava ženstvenu figuru.

Calvin Klein, Fashion&Friends, prije 629 kn, sada 440,30 kn

Edgy gladijatorice s debelim potplatom snažan su komad obuće koji na prvi pogled odiše samopouzdanjem i jakim karakterom. Baš im zato ružičasta savršeno pristaje jer daje idealnu dozu nježnosti.

Aldo, prije 590 kn, sada 413 kn

Oversized jakna za kišu obično dolazi u zagasitim nijansama koje se stope s tmurnim vremenom. No u jarko ružičastoj varijanti postaju statement komad koji garantira zamijećenost gdje god se pojavile.

Nike, Buzz, prije 1.129 kn, sada 790,30 kn

Iako je donje rublje skriveno od znatiželjnih pogleda, njegova boja i kroj jako utječu na način na koji se žena drži. Odgovarajući model dat će savršenu udobnost i potporu, a sama spoznaja lijepe boje podići će naše raspoloženje i utjecati na samopouzdanje.

Grudnjak, Tezenis, prije 119 kn, sada 59,50 kn; gaćice, Tezenis, prije 99,90 kn, sada 49,95 kn

Praktična torbica u puder ružičastoj nijansi vječni je komad koji se nosi sezonama. Ljeti uz lepršave haljine nježnih boja kao savršena nadopuna svijetlom koloritu, a u hladnim mjesecima uz tamnije outfite kad vam je potrebna doza nježnosti.

Mango, prije 169,90 kn, sada 49,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Njegov poslovni đir

In nijansa sniženja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići