S primjesom ljubičaste

Elegantna i primjetna, boja lavande odlična je i za zimsku modnu igru

Kombinirajte je uz jeans, bijele komade, ali i kontrastnu crnu za snažan dojam. Unesite nježne tonove u poslovne lookove, izmiksajte klasične komade i trendi elemente – budite kraljica stila. U fokusu su transparentne bluze koje osim popularnih puf rukava imaju i šal ovratnike. Za supermoderan prizvuk nosite ih uz kožne suknje i visoke potpetice.

Bluza, Zara, 229,90 kn

Ljubičasti grudnjak satkan od delikatne čipkaste teksture idealan je za samopouzdanje, ali i kao važan element ispod prozirnih komada i sakoa.

Grudnjak, Yamamay, 149 kn

Meko pletivo važan je dio svake zimske garderobe pa birajte uži model veste sa zanimljivim pletom, a isfurajte je, primjerice, uz kožne hlače.

Vesta, Orsay, 199,90 kn

Top bez rukava s raskošnim prednjim dijelom koji se sastoji od glomaznog preklopnog volana, odlično će se uklopiti uz ležernu eleganciju u formi traperica i chic blejzera.

Top, H&M, 149,90 kn

Osobnost naglasite upečatljivim mirisom koji je neizostavan dio svakog dobrog stylinga.

Miris, Bvlgari Omnia Amethyste 25 ml EdT, dm, 379,90 kn

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Strogo poslovno

Rock'n'roll romantika

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići