Sako kao modna konstanta

Jedan od omiljenih komada posuđenih iz muškog modnog opusa zasigurno je sako koji se sada u svim varijantama nalazi i u ženskoj garderobi. Tako možemo uživati u mekim baršunastim modelima, udobnim pamučnim ili se pak odjenuti poslovno u njegove stroge linije

Njegova možda najženstvenija verzija bila je krajem 40-ih godina, kada se nosio u kombinaciji sa suknjom i čarapama s natom i obveznim rukavicama. Najveću promjenu doživio je tijekom 80-ih kada je naglasak bio na ramenima te je u toj varijanti bio najsličniji muškom sakou.

U formi odijela populariziran je 90-ih godina, kada su vrlo popularni bili i modeli od kože. Danas su u trendu predimenzionirani krojevi, dvoredno kopčanje, ali i jednostavni strukirani modeli.

Upravo takav minimalistički bijeli kombinirajte uz kratke hlačice, svilenu potkošulju upotpunjenu delikatnom čipkastom teksturom i mrežaste najlonke s blještavim kamenčićima. Kombinaciju začinite upečatljivim detaljima, poput glomaznog sata zlatnog sjaja i oksfordica ukrašenih neizostavnim zakovicama.

Naočale Ray-Ban, Optika Anda, 640 kn; sako, Armani Exchange, 924,50 kn; sat Esprit, Endi Centar, 1.430 kn; top, H&M, 299 kn; najlonke, Calzedonia, 119 kn; ruksak, Nine West, 384,30 kn; hlačice, Zara, 129,90 kn; cipele, Mango, 249,90 kn

 

Sako popularnog kariranog uzorka na dvoredno kopčanje isfurajte u mladenačkoj varijanti, uz traperice i majicu s natpisom. Dodajte im crvene salonke i okruglu torbicu optočenu šarenim kamenčićima te muški model ručnog sata i vaš neodoljivi look je tu!

Majica, Mango, 49,90 kn; sat Guess, Watch Centar, 1.099 kn; hlače Hugo Boss, Peek&Cloppenburg, 699 kn; torba, Aldo, 244,30 kn; sako, Zara, 279,90 kn; cipele, Stradivarius, 129,90 kn

 

Seksi varijanta sastoji se od uskih crnih traperica, jahaćih kožnih čizama i mini korzeta. A najvažniji dio je crveni sako koji umjesto kopčanja ima vezanje u struku. Uz ovaj stil odlično će se uklopiti torba jednostavnih, pomalo strogih linija po uzoru na aktovku, a kao šećer na kraju tu su atraktivan parfem i dvobojan ručni sat.

Sako, H&M, 150 kn; sat Guess, Watch Centar, 1.749 kn; torba, Mango, 169,90 kn; parfem gucci Bamboo, EdT 30 ml, Douglas, 535 kn; čizme Kate Gray, Humanic, 549 kn; grudnjak, Yamamay, 329 kn; hlače, Replay, 1.180 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Priča o čizmi

TOP KOMBINACIJE SA SNIŽENJA

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići