Postizanje savršenog tena kod kuće

Kratki vodič za samotamnjenje

U potrazi za blistavim, osunčanim tenom, samotamnjenje kod kuće postalo je sve popularnija opcija. Naročito sada kada suknje postaju sve kraće, ali nije još bilo prilike za izležavanjem na suncu u potrazi za prirodnom preplanulošću.

S pravim proizvodima i tehnikama možete postići prirodan ten koji će izgledati kao da ste se upravo vratili s vikenda na moru. Ono što je najbolje, nema potrebe za odlaskom u salon, već sve radite iz udobnosti vlastite kupaonice.

Uz nekoliko jednostavnih koraka kojima ćete pripremiti kožu za samotamnjenje, osigurat ćete besprijekorne rezultate svaki put.

1. Piling

Sigurno ste čuli da je najveći problem samotamnjenja kod kuće to što ne poprimite ravnomjernu boju. To ćete spriječiti ovim korakom kojim ćete vrlo brzo svoju kožu pretvoriti u glatko platno za novi blistavi ten. Usredotočite se na gruba područja poput laktova, koljena i gležnjeva.

2. Hidracija

Vlažite kožu, obraćajući posebnu pozornost na suha područja. To će pomoći ujednačenom stapanju sredstva za samotamnjenje i spriječiti njegovo prijanjanje na suhe mrlje koje će, pogađate – stvoriti neravnomjernu boju.

3. Pripremite proizvode

Pripremite sve svoje proizvode i alate za samotamnjenje, uključujući rukavice, ogledalo i mobitel kojim ćete pokrenuti mjerač vremena.

Odaberite sredstvo za samotamnjenje koje odgovara vašem tipu kože i željenoj nijansi. Razmislite volite li postupno ili trenutno tamnjenje, kao i želite li pjenu, losion ili sprej.

dm, 3,95 €

 

Muller, 30,25 €

Douglas, 40,89 €

 

Postoje i lagane vodice te losione koji su specijalno namijenjeni za lice.

dm, 2,55 €

Farmacia.hr, 31,05 €

Najbolje rukavice su one koje su namijenjene samotamnjenju, a izgledaju poput ove koa se nudi u paketu sa Sisley hidratantnim losionom za tijelo.

Muller, 119,49 €

4. Ravnomjerno nanesite sredstvo

Počnite s malom količinom proizvoda i pomiješajte je kružnim pokretima, radeći ih od stopala prema gore. Koristite štedljivo na područjima poput koljena, laktova i gležnjeva kako biste izbjegli tamne mrlje.

Koristite ogledalo kako biste bili sigurni da ravnomjerno pokrivate sva područja, uključujući leđa i stražnji dio nogu. Zatražite pomoć partnera ili prijateljice ako je ne možete sve sami.

Odmah obrišite sve površine ili područja na koja je moglo doći do prskanja sredstva za samotamnjenje, koristeći vlažnu krpu ili maramicu za čišćenje. Ako to učinite kasnije, riskirate mrlje koje će biti teško maknuti.

5. Opustite se

Dopustite da se sredstvo za samotamnjenje potpuno osuši prije odijevanja kako biste spriječili mrlje i pruge. To obično traje oko 10-15 minuta, ali slijedite upute proizvoda za posebne upute. U tom periodu uzmite mali trenutak za sebe – upalite omiljenu playlistu i plešite, primjerice! Osim tijela, i vaša psiha će vam biti zahvalna.

 

Foto: Canva, press Balea, Clarins, Collistar, Sisley, Sundance

BEAUTY TREND: Pričamo o peptidima

Kako ljeti očuvati kosu?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići