Savršena insta fotka

@stazisweets nam je otkrila svoje trikove za najbolje Instagram fotografije

Što je Instagram bez cool fotografije? Ona je u Insta-svijetu mnogima omogućila zaista dobar posao, ali i privatni profili su sve više počeli brinuti o fotografijama koje objavljuju. Ako mene pitate, ključ svake dobre fotografije je dobro osvjetljenje, malo vještine i sitni detalji koji će pomoći uljepšati sliku. Naravno, moraš imati i malo stila.

Kada kažem detalji, pritom mislim na genijalne modne dodatke koji zaista uljepšaju svaku sliku. Dobar ruž, šarena haljina i upečatljive naušnice samo su dio onoga što jednu Insta-fotografiju čini ‘savršenom’.Lak

Crveni lak za nokte moj je favorit već godinama; ujedno je profinjen i klasičan. U dm drogerijama pronašla sam omiljeni – Catrice 91 Gym Tonic, koji je zaista jako povoljan i dugo traje.

 

Lak za nokte Catrice, dm, 21,90 kn; naušnice, Mango, 79,90 kn

Nakit

Nakit obožavam – bilo da je riječ o naušnicama, lančićima ili narukvicama – podignu baš svaku kombinaciju.

Suho ulje za tijelo Nuxe, Müller, 196 kn

Šminka

Kao i crveni lak, ne odvajam se od crvenog ruža. Nisam tip od puno šminkanja, ne volim ni puder ni sjenila, ali zato ruževe, bilo da su u boji ili nude, obožavam i imam ih previše.

Sjajilo za usne L’Oréal Rouge Signature, dm, 89,90 kn

Highlighter paleta Catrice, dm, 21,90 kn

Odjeća, obuća i modni dodaci

Ljeti baš i nema puno kompliciranja: sve što vam treba su lepršava ljetna haljina, niske sandale i torba. U biti, najvažnije je ne opterećivati se jer onda smo zaista najopuštenije i najbolje izgledamo. I nasmiješite se, ljudi vole sreću!

Haljina, Zara, 299,90 kn

Sandale, H&M, 59,90 kn

Torba, Zara, 299,90 kn

Foto: Anastazija Makjanić i press

INSPIRIRAJTE SE

U nježnim nijansama

Što su #maskne i kako ih se riješiti?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići