Savršeni outfiti za nove školske pobjede

Opremite vaše monde znalce

Početak nove školske godine i prijelaz u više razrede sa sobom donose i nove modne izazove. Prvi dojam koji će vaši školarci ostaviti itekako im je važan. Zato donosimo cool prijedloge koji će im istovremeno osigurati udobnost i modno isticanje među vršnjacima. Uz outfit, naravno, važan je i školski pribor, koji će biti posebno simpatičan kad je usklađen s fashion izborom.

Male fashionistice za prvi dan nastave odabrat će uvijek popularnu kombinaciju crop majice i traperica. Usklađenog kolorita, ova je kombinacija savršena za spajanje s dodacima u istom tonu pa će tako plavi bucket hat i ruksak u tonu majice neodoljivo zaokružiti stylish spoj. Za cjelodnevne obveze najudobniji će izbor biti bezvremenske Nikeice s plavim detaljima. Naravno, za ispunjavanje radnih zadataka važno je nabaviti i pribor, a zašto i njega ne bi uskladile s outfitom! Bilježnica i olovka u neutralnim tonovima i šestar u tonovima plave bit će savršena stilska točka na ‘i’!

Šestar, Müller, 79,90 kn; tehnička olovka Faber Castell, Tisak media, 39,99 kn; ruksak, New Yorker, 229 kn; šešir Nike, Buzz, 199 kn; traperice, Zara, 179,90 kn; majica, H&M, 75,27 kn; bilježnica, Tisak media, 17,99 kn; tenisice Nike, Buzz, 759 kn

Iako će možda dečki više težiti neutralnim tonovima, zelena će unijeti dašak šarenila u školski outfit. Klasične traperice odlično će se slagati s majicom sportskog prizvuka i narančastim detaljima. Šilterica u tonu narančaste idealno će komplementirati cijeloj kombinaciji. Da ipak ne bismo zaobišli  ljubav prema crnoj, školski pribor i tenisice u ne-boji dat će mu frajerski štih. Ipak, za dozu razigranosti, pametni sat koji će spriječiti potencijalno kašnjenje neka bude u nijansi zelene.

Pernica Eberhard Faber, Müller, 89,90 kn; sat Apple Watch Series 7, iStyle, 2999 kn; ruksak Beuniq, Tisak media, 199 kn; šilterica Nike, Buzz, 69,90 kn; traperice, Takko, 97,87 kn; majica, H&M, 67,74 kn; kalkulator, INTERSPAR, 119,99 kn; tenisice adidas, Buzz, 463,20 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Back to work stylish vodič

Omiljeni uzorak za efektan retro izgled

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići