Omiljeni uzorak za efektan retro izgled

Točke i točkice uvijek su in

Neovisno o kolekciji, sezoni i vodećim trendovima, točkasti uzorak uvijek je prisutan na modnoj sceni. Jedan od vječnih klasika, osobito kada dolazi u neutralnom koloritu, jednostavno se uklapa u svaki outfit i prikladan je za većinu prigoda. Tako će jednako dobro izgledati u formi topa kao dio casual kombinacije s trapericama, ali i na haljinama u romantičnom looku. A posebno dobro izgleda kao dio pin-up stila što ističe neodoljiv retro šarm koji točkasti uzorak unosi u svaku kombinaciju u koju ga uklopite.

Iako jedan od najneutralnijih uzoraka, točkice unose živost u outfit. Čak i kada dolaze u svojoj najneutralnijoj, crno-bijeloj kombinaciji. U ovom klasičnom izdanju vrlo su zahvalne i za kombiniranje. Tako ćete ih, osim s crnim i bijelim dodacima, moći spajati i s drugim bojama koje će im podariti živost. Ipak, najbolji efekt imat će spojite li ih s crvenim detaljima koji će im dati taj poseban pin-up prizvuk. Osim na odjeći, točkice neodoljivo izgledaju i na dodacima. Bilo da se odlučite kombinaciju razigrati točkastom torbom i cipelama ili samo malim detaljem poput scrunchie gumice za kosu koju ćete, osim na kosi, moći nositi i na ruci, sasvim je svejedno.

Zara, 299,90 kn

C&A, 30 kn

Ako se pak želite dodatno istaknuti točkastim uzorkom, odaberite veći odjevni komad koji ih nosi na podlozi jarke boje. Maksi haljine i kombinezoni genijalno izgledaju okupani ovim printom koji im u šarenom izdanju daje dašak djetinjeg šarma. Pogotovo ako za osnovnu boju odaberete ružičastu koja je jedna od vodećih boja još aktualnog ljeta. Želite li pak točkastim komadom unijeti romantiku u svoj dnevni outfit, odaberite bluzu s retro prizvukom. U nježnoj paleti boja i s dubokim V izrezom izvrsno će se spojiti sa suknjama, ali poseban efekt će imati u kontrastnom spoju s trapericama šireg kroja.

Mango, 349,90 kn

Stradivarius, 159,90 kn

No, ne morate se nužno odijevati za izlazak iz kuće da biste uživali u točkastom uzorku. Pidžame koje ih nose posebno su neodoljive, bez obzira na to je li riječ o debelim zimskim modelima ili pak ljetnim varijantama i spavaćicama. Ipak, najefektniji bit će spoj s čipkom koja, prišivena na rubovima, savršeno pristaje ovom uzorku.

Terranova, 59,90 kn

Terranova, 44,90 kn

Foto: Pexels i pressa

INSPIRIRAJTE SE

Ženstvene i seksepilne suknje s prorezom

Beauty školica: Zaštita kose od sunca

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići