Omiljeni uzorak za efektan retro izgled

Točke i točkice uvijek su in

Neovisno o kolekciji, sezoni i vodećim trendovima, točkasti uzorak uvijek je prisutan na modnoj sceni. Jedan od vječnih klasika, osobito kada dolazi u neutralnom koloritu, jednostavno se uklapa u svaki outfit i prikladan je za većinu prigoda. Tako će jednako dobro izgledati u formi topa kao dio casual kombinacije s trapericama, ali i na haljinama u romantičnom looku. A posebno dobro izgleda kao dio pin-up stila što ističe neodoljiv retro šarm koji točkasti uzorak unosi u svaku kombinaciju u koju ga uklopite.

Iako jedan od najneutralnijih uzoraka, točkice unose živost u outfit. Čak i kada dolaze u svojoj najneutralnijoj, crno-bijeloj kombinaciji. U ovom klasičnom izdanju vrlo su zahvalne i za kombiniranje. Tako ćete ih, osim s crnim i bijelim dodacima, moći spajati i s drugim bojama koje će im podariti živost. Ipak, najbolji efekt imat će spojite li ih s crvenim detaljima koji će im dati taj poseban pin-up prizvuk. Osim na odjeći, točkice neodoljivo izgledaju i na dodacima. Bilo da se odlučite kombinaciju razigrati točkastom torbom i cipelama ili samo malim detaljem poput scrunchie gumice za kosu koju ćete, osim na kosi, moći nositi i na ruci, sasvim je svejedno.

Zara, 299,90 kn

C&A, 30 kn

Ako se pak želite dodatno istaknuti točkastim uzorkom, odaberite veći odjevni komad koji ih nosi na podlozi jarke boje. Maksi haljine i kombinezoni genijalno izgledaju okupani ovim printom koji im u šarenom izdanju daje dašak djetinjeg šarma. Pogotovo ako za osnovnu boju odaberete ružičastu koja je jedna od vodećih boja još aktualnog ljeta. Želite li pak točkastim komadom unijeti romantiku u svoj dnevni outfit, odaberite bluzu s retro prizvukom. U nježnoj paleti boja i s dubokim V izrezom izvrsno će se spojiti sa suknjama, ali poseban efekt će imati u kontrastnom spoju s trapericama šireg kroja.

Mango, 349,90 kn

Stradivarius, 159,90 kn

No, ne morate se nužno odijevati za izlazak iz kuće da biste uživali u točkastom uzorku. Pidžame koje ih nose posebno su neodoljive, bez obzira na to je li riječ o debelim zimskim modelima ili pak ljetnim varijantama i spavaćicama. Ipak, najefektniji bit će spoj s čipkom koja, prišivena na rubovima, savršeno pristaje ovom uzorku.

Terranova, 59,90 kn

Terranova, 44,90 kn

Foto: Pexels i pressa

INSPIRIRAJTE SE

Ženstvene i seksepilne suknje s prorezom

Beauty školica: Zaštita kose od sunca