Seksi look

Odjeća koja naglašava ženstvenost uvijek je dobrodošla. I to ne mora nužno biti suknja ili haljina, jer dobro žensko odijelo koje prati liniju tijela s rubljem koje decentno proviruje ispod sakoa može biti itekako seksi

Apsolutni modni hit je baršun, a za zavodljiv outfit birajte neku neodoljivu nijansu, poput one bordo. Za još snažniji učinak, spojite je s čipkom u formi donjeg rublja. Odijelo od podatnog baršuna u strukiranoj varijanti s klasičnim dvostrukim kopčanjem pun je pogodak, naročito ako su mu hlače visokog struka s ravnim i nešto užim nogavicama.

Sako Jake*s, Peek&Cloppenburg, 699 kn


Hlače
Jake*s, Peek&Cloppenburg, 479,95 kn

Odijelo odjenite samo na donje rublje i to ne bilo kakvo, već u obliku senzualnog korzeta s halterima načinjenog u spoju čipke i satena, koji će se tek nazirati ispod sakoa.

Korzet, Yamamay, 449 kn

Važna stavka ovog stylinga su i cipele, a kako znamo da je igra prozirnih i neprozirnih dijelova uvijek jako seksi, birajte upravo takav model, primjerice gležnjače s vrtoglavovisokim potpeticama i zavodljivim zatvaračem na peti.

Gležnjače, Zara, 449,90 kn

Torbica neka bude upečatljivog dizajna i što manja, ali ipak dovoljno velika da u nju stanu mobitel, novac i ruž.

Torbica, Parfois, 280 kn

Cjelokupnom izgledu dodajte specifični mirisni pečat koji će itekako naglasiti vašu osobnost. Odličan izbor bit će Chanelov Gabrielle nadahnut karakterom legendarne dizajnerice koji uključuje akorde bijelog cvijeća, a potpisuje ga parfumer Olivier Polge.

Parfem Chanel Gabrielle 100 ml, Müller, 1129,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Tako specifičan

Vojničke čizme

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići