Senzualno donje rublje

Eva Herzigova, legendarna manekenka, zasjala je u najnovijoj blagdanskoj Yamamay kampanji – 'It's Christmas'

Zavirite u čaroliju neodoljivog donjeg rublja i nadolazeće blagdane provedite u glamuroznom, seksi izdanju. U Yamamayu ćete pronaći i mnoštvo ideja za originalne darove u formi delikatne čipkaste ili prozirne teksture u elegantnoj crnoj ili pak izazovnoj crvenoj nijansi, baš kao i njihovim kombinacijama. Naravno, ondje ćete pronaći i trendovske dodatke za njega. I bez obzira na to kupujete li neizostavne party komade na dar ili za sebe, ne možete pogriješiti jer osoba koja će ih nositi zasigurno će privlačiti poglede gdje god se pojavila.

Kombinezon, 236 kn

 

Grudnjak, 279 kn; gaćice, 104 kn; halteri, 209 kn

Atraktivni bodiji, halteri, podvezice i zavodljivi ogrtači samo su dio raskošne ponude, a one najsenzualnije odjenula je upravo Eva Herzigova. U komadima poput ovih svaka će se žena osjećati jednostavno neodoljivo! Izazovnu kampanju snimio je modni fotograf Giampaolo Sgura. Uživajte u pogledu i ponudi.

Grudnjak, 159 kn; gaćice, 104 kn

 

Spavaćica, 389 kn

 

Bodi, 389 kn

Korzet, 479 kn

Spavaćica, 309 kn

Bodi, 389 kn

Gaćice, 89 kn

Podvezica, 79 kn

Grudnjak, 239 kn

 

Foto: Yamamay press

INSPIRIRAJTE SE

Stylish zima

Majice u blagdanskom duhu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići