Šešir – simbol elegancije

Jeste li znali da su se šeširi koristili još od pretpovijesnog doba, a njihova namjena tada je bila isključivo funkcionalna, odnosno kao zaštita od kiše ili vrućine

Kasnije je njihova estetska funkcija služila za isticanje statusa među plemstvom i gospodom, a sam šešir bio je prvenstveno muški modni dodatak. Iako je od tada prošao dug put te razne namjene – kao dio narodnih nošnji, vojničkih uniformi, lovačkih outfita ili jednostavno kao simbol slobode (u starom Rimu je svaki oslobođeni rob dobivao šešir), šešir je bio obvezan detalj do 60-ih kada polako i nepravedno postaje zanemaren.

Scotch&Soda, Europa 92, 449 kn

Carpisa, 124 kn

No sada je opet, što zbog jakog sunca što zbog prevrtljive naravi mode, šešir u središtu zbivanja, a osim žena, opet ga vole i muškarci. Simbol elegancije i obvezan rekvizit svake dame – detalj kojem su se visinom prilagodili čak i londonski taksiji (cilindar) i obavezan dio haute couture kolekcija, sada je opet u fokusu, a na vama je da između najraznovrsnijih za početak odaberete svoj ljetni model.

Aldo, 149 kn

Zara, 79,90 kn

Esprit, 199,90 knC&A, 69,90 kn

H&M, 79,90 kn

Guess, Fashion&Friends, 349 kn

https://www.instagram.com/p/BkEW5zEDEOH/?taken-by=garypeppergirl

https://www.instagram.com/p/Bj0CsRkH2PC/?taken-by=alexachung

https://www.instagram.com/p/Bjs3EmrHNX_/?taken-by=bellahadid

https://www.instagram.com/p/BjXBncjhVhe/?taken-by=emily_luciano

https://www.instagram.com/p/Bkfxgmwgt0K/?taken-by=styleheroine

https://www.instagram.com/p/BjP8n61neT5/?taken-by=margoandme

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Rekviziti za plažu

Šarm sportskog looka

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići