Darovi koje će vaš muškarac obožavati

Iznenadite ga!

Muškarci možda djeluju jednostavnijima i praktičnijima od žena, no često je i njih vrlo teško impresionirati. Osobito kad je o darovima riječ. Vječni dječaci u duši imaju na tisuće želja, a većina toga ne može se tako lako zapakirati u šareni ukrasni papir koji će oni odmotati na božićno jutro. No, to ne znači da je slučaj izgubljen, naprotiv, i dalje ih možete oduševiti sitnicama za koje nisu ni znali da ih žele, ali će im itekako dobro doći. Kako bismo vam olakšali potragu, i ove godine donosimo mali vodič kroz odlične darove koji će muškarce iznenaditi.

U slučaju da se na njegovom popisu nije našla nijedna stvar koju biste mu mogli darovati, vodite se idejom praktičnosti. Mnogi muškarci i ne razmišljaju u tom smjeru kad ih pitate što bi željeli i baš će ih zato takvi darovi oduševiti. Jedan od takvih je novčanik. U muškim očima za njegovu promjenu je vrijeme tek kad se postojeći uništi. Stoga će nova kožna muževna opcija biti odličan odabir.

Replay, 590 kn (78,31 €)

Isto vrijedi i za torbu. Dio muškaraca posjeduje svoju miljenicu od koje se ne odvaja, a drugi se opiru i samoj ideji torbe ili ruksaka, pa sve stvari nose po džepovima. No, kad jednom uvide prednosti ovog praktičnog modnog dodatka, od njega se ne odvajaju. Upravo će iz tog razloga ruksak biti super dar kojem će sigurno pronaći svrhu. Poslovnjaku koji posvud nosi laptop idealan će biti kožni ruksak većih dimenzija, a sportašu klasični ruksak iz ponude njegova omiljena brenda.

Aldo, 740 kn (98,21 €)

Jednako često kao i novi ruksak nosit će i novi šal. Stoga i ne čudi da zimski accessories slovi kao jedan od najčešćih darova. Kape, šalovi i rukavice komadi su o kojima, sigurni smo, rijetko razmišlja, pa zato i nosi jedan set gotovo cijelo desetljeće. Pokažite mu da mislite na njega i darujte mu toplinu u obliku jednog od ovih komada ili cijelog seta. No, nemojte se zanijeti svojom idejom i željom po pitanju dizajna te obavezno imajte na umu samo njegove preferencije.

Mango, 225,95 kn (29,99 €)

Brojni su muškarci obožavatelji tehnologije i to je jedna od kategorija koja će se sigurno naći na njegovom popisu želja, neovisno o tome posjeduje li već konkretan gadget ili mu je na listi planiranih uloga. Pametni sat, laptop, tablet, igraća konzola – baš svaki će ga oduševiti i pokazati mu koliko ga pažljivo slušate i mislite na njega.

iStyle, 3999 kn (530,76 €)

Ni muški svijet nije zaobišla popularnost beauty poklon-paketa kao univerzalnog dara. Čak i ako ne žele priznati, i oni su veliki ljubitelji mirisa, pa će ih set gela za tuširanje i parfema sigurno osvojiti. Ipak, kao i po pitanju ostalih darova, pri odabiru se uvijek vodite njegovim ukusom. Prisjetite se mirisa za koji vam je rekao da mu se sviđa ili kriomice pretražite njegovu kolekciju i provjerite koji je miris pri kraju, pa ga iznenadite novom bočicom. U oba slučaja ovakav dar će biti pun pogodak.

Müller, 622,90 kn (82,67 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Detalji koji unose blagdane u svaki dom

Kad klinci biraju – top 10 darova

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići