KIDS: Zadnji shopping prije zimskih praznika

U odmor od škole sa stilom

Zimski praznici su i ove godine podijeljeni na dva dijela, a to je odlična prilika za zabavno obiteljsko druženje kroz skijanje, klizanje ili izlete u okolici grada.

Što god odabrali od zanimljivih aktivnosti, vaše dijete sigurno smatra da nema ničeg uzbudljivijeg od druženja sa svojom obitelji. Prije nego što odlučite krenuti u potragu za preostalim snijegom, potrebno je osigurati se da će vašem djetetu biti udobno i toplo u svakom trenutku zajedničke avanture.

U ovo hladno doba godine, posebno pri odlasku na novo mjesto, roditelji trebaju obratiti posebnu pozornost na odjeću svoje djece kako bi izbjegli prehladu, a mi smo pronašli komade koji, uz to što će se dobro uklopiti u postojeći ormar vašeg djeteta, pretvaraju mališane u prave fashioniste.

Odaberite tople hlače i majicu od pletiva u neutralnim i nježnim bojama kako bi se dobro uklopile u sve kape i rukavice koje vaše dijete obožava.

dječja majica Zara, 22,95 €; dječje hlače Zara, 19,95 €

Prsluk je dodatak koji mnogima često prođe ispod radara, unatoč njegovoj praktičnosti. Može dobro stajati uz topliju jaknu, a tijekom viših temperatura, neka ga vaše dijete ležerno stavi na vestu i tako se zaštiti od iznenadnog vjetra.

dječji prsluk Mango, 29,99 €

Ako vas put odvede na skijašku stazu, dijete će trebati i pravu zimsku opremu. Pripazite da njoj ili njemu kaciga te skijaške hlače i jakna dobro pristaju jer će u tome biti cijeli dan.

 

dječja kaciga Salomon, Hervis, 79,99 €

dječja skijaška jakna McKinley, Intersport, 88,19 €; dječje skijačke hlače McKinley, Intersport, 32,49 €

Čizme za svaku prigodu! Kad ćete se zadržati na asfaltu, odaberite tople i mekane čizme od brušene kože, a ako znate da ćete vrijeme nakon ručka provesti grudajući se, potrebne su čizme za snijeg u kojima će vaš mališan biti siguran i ostati suh.

dječje čizme Ugg, Office Shoes, 169,95 €

 

dječje čizme Geox, Baby Center, 55,73 €

 

Foto: Canva, press Geox, Mango, Ugg, Zara

KIDS CHOICE: Evo što će nositi u 2024.

Après ski: Dječja moda na skijalištima

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići