Après ski: Dječja moda na skijalištima

Za trendi mini skijaše

Ako volite zimovati na skijalištu, sigurno vam je u glavi ogromna količina sjećanja. No, možemo se kladiti da svatko od vas ima urezano u pamćenje kako mala djeca bez problema projure pored vas na skijama ili snowboardu i djeluju kao mini profesionalci.

I sve to sa slatkim kapama, rukavicama, štapovima i ostalom skijaškom opremom koju nerijetko i zagube od silnog uzbuđenja na snijegu. Kad im tako dobro ide skijanje, nije niti čudo! Dobra oprema je krucijalna jer osim što mora grijati, važno je i da se u njoj vaše dijete ne znoji, da nije nepraktična tijekom raznih zimskih sportova, od skijanja do – trčanja po snijegu i grudanja. Kako bi vaši mališani bili dobro opremljeni, ugrijani i chic, pripremili smo pravi snow essential vodič s neutralnim, a efektnim komadima koji će se vašoj djevojčici ili dječaku odlično upariti s njihovom postojećom opremom. A dobro funkcioniraju i kao outfit! Teško je pronaći dobru kapu, iako ih je zaista pregršt kad je o ponudi riječ. Tim gore je istu pronaći za dijete koje se neće ustručavati skinuti je čim se malo zamjeri. Ova lijepa vunena kapa neće ih grebati i dobro će ih ugrijati.

C&A, 7,99 €

Dolčevita će štititi vrat i onda kada dijete ne voli šal oko vrata, udobna je i nježne nijanse koja će odlično odgovarati i za večernja okupljanja uz traperice ili dugu suknju!

Mango, 25,99 €

Koliko ste puta u prolazu stazom vidjeli zaboravljene rukavice? Da budete sigurni da imate sve za vašeg zaboravljivog mališana, uzmite nekoliko pari toplih rukavica čiju boju može samostalno odabrati svaki dan – ovisno o outfitu ili raspoloženju.

H&M, 5,99 €

Lijepa i topla skijaška jakna koju ćete primijetiti u masi, a koja nije nepotrebno kričava san je svakog roditelja. Ne zaboravimo i na benefit da ima dovoljno džepova za svu silinu gadgeta koje su dobili na poklon i moraju imati uvijek uza sebe.

Icepack, Babycenter, 69,99 €

Pletene hlače nježne nijanse bit će možda i omiljena odjeća vaše djevojčice. Savršene kao sloj prije odlaska na skijanje, fenomenalne i mekane za valjanje po krevetu nakon odličnog dana. Jednostavno, neće htjeti iz njih izaći. A da ne spominjemo kako će se odlično uklopiti u bilo koji topli top iz ormara i kad se vratite sa skijanja.

Zara, 15,95 €

Predivne čizme koje su nepromočive, udobne za cjelodnevno istraživanje i u kojima neće biti prevruće kad obiteljski skoknete u restoran, a dovoljno su kul da odgovaraju i uz malo elegantnije zimske kombinacije.

McKinley, Intersport, 27,99 €

 

Foto: Pexels, press C&A, H&M, Icepack, Mango, McKinley, Zara

Après ski: moda inspirirana skijaškom odjećom

Dječje zimske radosti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići