Simbol seksi looka

Ono što je u poslovnom svijetu odijelo za muškarce, to je kostim za žene.

Svojim strogim linijama kao da dodatno naglašava ženstvenost, iako je njegova primarna funkcija bila uniformiranost. Tako je poslovni dress code umjesto da žene liši senzualnosti još više naglasio istu, naročito kada je riječ o strukiranom sakou i pencil suknji, koji su postali simbol seksi looka. Ako cijelom stylingu još dodate primjerice mačkaste dioptrijske okvire, pripijene rukavice, mrežaste najlonke i salonke visokih potpetica, učinak će biti i više nego upadljiv.

Tako za svoj neodoljivi poslovni izgled možete birati između više različitih modela kostima, a ako ne volite nositi suknje, odaberite varijantu ženskog odijela koje također ima snažan učinak na okolinu.

Najnoviji modeli ukrašeni su volanima, nedovršenim rubovima, a od uzoraka u fokusu su karirani dezen, točkice i prugice. Modeli suknji su vrlo različiti, od zvonolikih mini suknji, preko preklopnih asimetričnih, pa sve do onih klasičnih pencil kroja.

s.Oliver, sako 639 kn; suknja 1099 kn

Uz kostime i odijela poput ovih dovoljan će biti decentan nakit, poput minimalističke ogrlice, klasične niske bisera ili pak naušnica. Također, jedan od popularnijih ukrasa je broš ili još bolje neki otkačeni bedž za sasvim neočekivani styling. Ispod sakoa, ukoliko je visoko kopčanje, odjenite samo potkošulju ili top, a ispod onih otvorenih kombinirajte dolčevite ili pak svilene bluze.

Tom Tailor, sako 649,99 kn; suknja, 399,99 kn

Ukoliko želite i u kostimu postići nekonvencionalni look, ispod sakoa isfurajte majicu s printom. Što se pak hulahopki tiče, birajte grilonke ili one mrežaste teksture.

Orsay, sako 319,90 kn; suknja 219,90 kn

H&M, sako 349 kn; suknja 249 kn

Zara, sako 399,90 kn; suknja 229,90 kn

Scotch&Soda, Europa 92, sako 999; hlače 699 kn

Desigual, hlače 909 kn; sako 1209 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Trendi lica torbica

Marama – hit dodatak koji obožavamo

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići