Škola je počela!

Iza nas je prvi dan škole kojem su se ponajviše veselili oni najmlađi

U cijeloj toj strci i uzbuđenju možda niste stigli nabaviti sve što je vašem mališanu potrebno. No nema panike, i dalje je sve dostupno te sada u miru možete nadopuniti dječju kolekciju za školu.

Ako još niste, najvažnije je da nabavite kvalitetnu školsku torbu, a s obzirom na količinu knjiga i potrebne opreme, možda je najbolje odlučiti se za ruksak na kotače. Odličan izbor su i bojice 3 u 1 koje će vaše dijete moći koristiti na papiru kao vodene bojice, ali i na staklu.

Neizostavan dio svake garderobe su traperice pa svojoj princezi priuštite jedne praktične, na gumu. Veliki trend među djecom su majice upotpunjene blještavim fliterima pa nećete pogriješiti ako joj kupite upravo takvu. Što se pak tenisica tiče, birajte one na čičak jer su jednostavnije, a uzorak neka bude popularna Minnie Mouse! A kako bi se vaša djevojčica dobro zabavila, ali i ponešto naučila, tu je slikovnica ‘Kako nacrtati životinje’.

Obruč za kosu, Zara, 29,90 kn; traperice, s.Oliver, 149 kn; majica, H&M, 99,90 kn; bojice Stabilo 10 kom, Müller, 99,90 kn; tenisice, Deichmann, 149 kn; slikovnica, Grupa Autora: ‘Kako nacrtati životinje’, Tisak Media, 29,90 kn; ruksak na kotače Samsonite 34,5×48,5×19 cm, Maras, 841 kn

Flomasteri sa stalkom svako će crtanje učiniti zanimljivijim, baš kao i osvježivač za tenisice i torbu u obliku popularnog Smileyja. Školska torba s nogometnim motivima razveselit će svakog dječaka, ali i majica koja nosi natpis – Nogometna zvijezda. Ukoliko želite svom mališanu što više olakšati boravak u školi, odaberite mu traperice na gumu i tenisice na čičak koje će moći brzinski obuti.

Flomasteri 12 kom, Interspar, 39,90 kn; traperice Cool Club, Baby Center, 114,99 kn; osvježivač za tenisice i torbu, Frodo, 39,99 kn; majica kratkih rukava, Okaïdi, 29 kn; tenisice adidas, Shooster, 449 kn; majica, C&A, 59 kn; školska torba Conect, Müller, 261,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Specijalno za tinejdžere

Povratak u školu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići