Povratak u školu

Pred vratima je nova školska godina za koju se treba dobro pripremiti. Ljeto je bilo dugo, a djeca su naglo narasla, stoga je potrebno obnoviti garderobu, ali i obuću

Bomber jakna i dalje je predmet želja, a idealna je za prijelazno razdoblje. Malene šminkerice mogu je nositi uz sportsku odjeću, traperice, ali i komade poput haljina.

Jakna, Stradivarius, 199,90 kn

Niti jedna djevojčica neće odoljeti čizmama poput ovih! Osim njihove bordo lakirane teksture, tu je i simpatičan lik kultnog Pink Panthera koji ovoj obući daje poseban šarm.

Čizme, Zara, 269,90 kn

Traper je novi vladar sezone, pa će svi artikli od jeansa biti itekako modno zanimljivi. Ipak, najatraktivnije će biti traper haljine i to one na cif.

Haljina, H&M, 299,90 kn

Tenisice su se nametnule kao vodeća obuća pa se sada kombiniraju uz sve. Osim uz sportske komade, jednako su poželjne i u varijanti uz haljine i suknje.

Tenisice adidas, Buzz, 499 kn

Svaka mlada trendseterica zna da je za školu potreban i cool ruksak, stoga pronađite neki koji je dovoljno čvrst i efektan za brojne odjevne varijante vaše miljenice.

Ruksak Champion, Sport Vision, 119,40 kn

INSPIRIRAJTE SE

Cool predmeti za školarce

Must have bijeli traper

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići