Slama i špaga kao high street fashion

Ove sezone, više no ikad prije, u fokusu su slamnati modni dodaci, a uz njih nam dolaze i špagerice

Ovaj pleteni asortiman idealan je ljetni outfit koji odlično pristaje uz brojne kombinacije – romantične, ženstvene, urbane, ali i one izazovne. Stoga nemojte ni pomišljati da na ljetovanje odete bez šešira ili barem šilta na istu temu.

Aldo, 149 kn

s.Oliver, 199 kn

Iako je šilt inače sportska varijanta pokrivala za glavu, u ovom izdanju slame i crne tkanine on izgleda vrlo elegantno te će se odlično uklopiti u holivudski diva stil. Nosite ga u kombinaciji s, primjerice, jednodijelnim kupaćim kostimom i špagericama s platformom. 

H&M, 79,90 kn

Malenu ceker-torbicu mladalačke forme nosite u spoju s ravnim natikačama-espadrilama, i to srebrne boje, a odjeća neka bude bijela.

Liu Jo, Fashion&Friends, 1330 kn

Buffalo, Humanic, 369 kn

Za savršen safari ili pustinjski look tu su smeđe natikače s platformom kojima će idealni modni partner biti okrugla pletena torba.

Mango, 349,90 kn

Oysho, 259,90 kn

Izrazito popularni modeli su i platforme od špage čiji je gornji dio nerijetko metaliziranog sjaja, a odlično je to što ih možete kombinirati uz cekere ili pak metalik torbice. Ni cekere nisu zaobišli luksuzni elementi poput bisera, krzna i zlatnih nijansi pa sve to možete pronaći na hit modelima za ljetnu sezonu.

Replay, 650 kn

Replay, Mass, 489 kn

Gioseppo, Sportina, 559 kn

https://www.instagram.com/p/Bjf97-pFg7F/?taken-by=cheraleelyle

https://www.instagram.com/p/BjVo1KmAJ12/?taken-by=oliviaculpo

https://www.instagram.com/p/Bj0KPKql5A4/?taken-by=angelicablick

https://www.instagram.com/p/BipsCuKAvX2/?taken-by=oliviapalermo

https://www.instagram.com/p/BjS9L7Tjyas/?taken-by=songofstyle

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Očaravajući modeli za dugo ljeto

Ne propustite odličan shopping

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići