Slavimo ljubav riječima

O ljubavi se pisalo oduvijek, a ovo su naše preporuke knjiga za Valentinovo

Nitko o njoj doista ništa ne zna, ali svi je upoznaju u nekom obliku. Ova zagonetka odnosi se na misterij bez kojeg svijet ne bi postojao – ljubav. Ima jedan dan u godini (ali nećemo vam reći koji) kada se sve vrti upravo oko ljubavi. Stoga je red da vam preporučimo knjige u kojima ćete uživati čitajući i razmišljajući o toj tajni svih tajni.

LJUBAVNO POSREDOVANJE ZA POČETNIKE – Maddie Dawson

Ovaj roman Maddie Dawson bio je veliko iznenađenje američke književne scene u ljeto 2018. godine kad je postao jedno od najomiljenijih ljetnih štiva.

Istovremeno duhovita i ozbiljna, opuštajuća je to knjiga namijenjena svima koji se žele zaljubiti ili već jesu zaljubljeni. Svi poznajemo ljubavne posrednike, one koji jednostavno ne mogu odoljeti spajanju ljudi, no ponekad se stvari zakompliciraju… Hoću knjigu i Tisak Media, 99 kn

OKUS ČOKOLADE U PARIZU – Jenny Colgan

Pariz, ljubav i čokolada. Te tri riječi dovoljne su da zgrabimo čaroban roman britanske autorice Colgan. I kad to učinimo, već na prvim stranicama znamo da smo u nekom posebnom svijetu.

Junakinja priče odlazi iz Engleske u Francusku, pokušavajući ondje okrenuti novu stranicu u svom životu. To što usput nauči spravljati vrhunsku čokoladu samo je veliki plus i ukusan dodatak šarmu knjige. Hoću knjigu i Tisak Media, 99 kn

SUNCE I NJENI CVJETOVI – Rupi Kaur

I baš u trenutku kad su top liste ukazivale na gotovo potpuni potop prodaje knjiga poezije pojavila se Rupi Kaur. Nekoliko godina poslije postaje prava književna zvijezda koja je pokrenula novi trend u pisanju poezije.

Iako je Instagram bio platforma prikladna za popularizaciju njezinih stihova, on je samo pripremio teren za fenomen koji je dobio naslov „Mlijeko i med”. Njezina druga knjiga „Sunce i njeni cvjetovi” u trenutku izdavanja u Americi je s prvog mjesta srušio novu knjigu Dana Browna. Pa vi prosudite. Hoću knjigu, 129 kn

LJUBAV PREMA NESAVRŠENOM – Haemin Sunim

U podnaslovu ove knjige piše sljedeće: kako prihvatiti sebe u svijetu koji je opsjednut perfekcionizmom. Ovo je svakako knjiga o ljubavi, ali onoj prema sebi. Opterećenost savršenstvom postala je boljka modernog doba te nam zamućuje pogled.

Kako bismo vidjeli čudesa oko sebe, a time i drugog čovjeka u kojeg ćemo se zaljubiti, moramo prihvatiti stvari i kada nisu potpuno savršene. Autor je budistički učitelj čija se mudrost proteže preko stranica ove knjige pa sve do našeg srca. I ondje ga izliječi. Hoću knjigu i Tisak Media, 119 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Novi napeti krimići

Knjige za savršen početak godine

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići