Slavlje boja!

Jedan od najpopularnijih sportskih brandova, adidas, u novoj se kolekciji nadahnuo bojama!

Tako se simbol sedamdesetih godina prošlog stoljeća i ulične kulture vratio u suvremenoj interpretaciji, kako bi pomogao novoj generaciji da slavi boje. Najnovija adicolor muška i ženska kolekcija sastoji se od četiri sportske nijanse – Bluebird, Fairway Green, Scarlett Red i Sun Yellow.

A kako bi predstavili što suvremeniju paletu, adidasovi dizajneri ove su poznate boje izmijenili kako bi stvorili nove i svježe nijanse. U kolekciji su korištene najfinije tkanine kako bi se prepoznatljivim arhivskim artiklima udahnuo novi život.

Jakna, Top Sport, 549 kn; donji dio trenirke, Tomas Sport, 449 kn; majica s kapuljačom, Top Sport, 549 kn; ruksak, ShoeBeDo, 379 kn; tenisice, ShoeBeDo, 699 kn

Kampanju koja naglašava spolnu neutralnost snimili su i osmislili fotograf Charlie Engman i redatelj David Lane, koji su ujedno izradili monokromatski svijet adicolor odjeće za kampanju. Tako su modeli pozirali s duhovitim izrazima lica, koja su fotografijama dale zabavan ton te notu pozitive i entuzijazama. Svoju adicolor kolekciju pronađite u Top Sport, Tomas Sport, ShoeBeDo i drugim prodavaonicama u City Centeru one.

Jakna, Tomas Sport, 599 kn; donji dio trenirke, Tomas Sport, 549 kn; majica, Tomas Sport, 229 kn; ruksak, ShoeBeDo, 379 kn; tenisice, ShoeBeDo, 699kn, šilterica, Tomas Sport, 139 kn

Fotografije: adidas press

INSPIRIRAJTE SE

I dalje na tronu – kombinezon

Elementi sporta – hot trend

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići