Snaga ružičastog zlata

Ova specifična nijansa obojila je mnoštvo predmeta koje svakodnevno koristimo u svom domu, stoga se logično nametnula kao broj 1 u dekoriranju interijera

Zlatna i srebrna nijansa, koje su oduvijek dominirale i međusobno se smjenjivale kao dio svakog interijera, sada su zbačene s trona, na kojem se našla boja ružičastog zlata. Njezina atraktivnost i toplina osvajaju na prvu pa ju je lako uklopiti u prostor. Naime, odlično će pristajati u minimalističke bijele ili sive interijere, ali i uz smeđe i zelene boje u prostoru. Prisutnost dodataka u ovoj boji značajno će osvježiti i oplemeniti svaki dom. Mi smo, pak, pronašli najviše artikala u traženoj nijansi namijenjenih kuhinji.

NutriBullet, Top Shop i Dormeo home, 899 kn

Magnetski kuhinjski sat, Müller, 105,90 kn

Vrlo popularan NutriBullet, namijenjen pripremi zdravih napitaka, možete pronaći u in nijansi, baš kao i magnetski kuhinjski sat uz koji ćete uvijek znati točno trajanje pripreme određenog obroka. A kako biste pripremili jelo, potrebni su vam lonac ili tava koje također možete nabaviti u boji ružičastog zlata i to u kombinaciji sa srebrnim elementima. Otvarač za boce, ali i preša za češnjak isto su tako neizostavni pomagači u kuhinji koje koristimo gotovo svakodnevno.

Otvarač za boce, Hoću knjigu, 79 kn

Tava s poklopcem Korkmaz, Lonci&poklopci by Bajde, 379 kn

Preša za češnjak, Vitapur, 71,94 kn

Ako ste ljubitelj pizze, naročito one koju sami pripremate, trebat će vam praktični rezač atraktivnog dizajna u must have nijansi. Još jedan neizostavan dio svake kuhinje je vaga, a i nju možete pronaći u neodoljivoj varijanti u kojoj više nalikuje na ukrasnu skulpturu, nego na kućanski aparat.

Rezač za pizzu, Vitapur, 79,90 kn

Vaga, Lonci&poklopci by Bajde, 499,99 kn

I kupaonicu možete oplemeniti ponekim atraktivnim uređajem u zadanoj boji, poput laserskog epilatora. A kako biste putovali sa stilom, odaberite kofer u sjaju neodoljivog ružičastog zlata.

Uređaj za uklanjanje dlačica Philips Lumea Advanced, Elipso, 2599 kn

Kofer, Carpisa, 829 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Unesite boju života u svoj dom

Top 10 iz dizajnerskog pop-up storea

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići