Sofisticirana mirisna raskoš

Nakon Chloé Nomade iz 2018., dolazi nam najnoviji mirisni adut – Chloé Nomade Absolu de Parfum

Kao i kod prethodnika, bočica mu je nadahnuta jednim od modnih klasika kuće, torbicom Drew. Ukrašena je toplim bojama, profinjenim materijalima i luksuznim detaljima, dok je zlatni ukrasi i kožni dodaci boje lješnjaka sada čine još sličnijom prepoznatljivim modnim dodacima kuće. Tako se u pejzažu boja, koje su oduvijek bile nadahnuće za osnivačicu kuće Gaby Aghion, nastavlja avantura Nomadom Absolu de Parum.

Ova intenzivnija verzija originala odiše sofisticiranom mirisnom raskoši i naglašenog chypre-voćnog karaktera. Moderan miris neovisnosti, elegancije i avanture potpisuje Quentin Bisch, koji je pri kreiranju ovog noviteta kao jezgru mirisa zadržao notu hrastove mahovine, kojoj je pak pridodao senzualnu crtu jačim voćnim i aromatičnim nijansama cvijeta davane. Sočnu mu dimenziju pruža raskošna tekstura slatke mirabel šljive, dok je baza zagrijana drvenastim karakterom sandalovine.

Najnoviji miris dostupan je u flakonima od 30, 50 i 75 ml u Eau de Parfum varijanti.

Zaštitno lice ove neodoljive kampanje ponovno je glumica Ariane Labed, Francuskinja rođena u Ateni, koja živi u Londonu, a sada je utjelovila lice novog Nomade putovanja. Atraktivnu kampanju ovjekovječio je legendarni fotograf Peter Lindbergh, igrajući se, odnosno vješto balansirajući između svjetla i sjene.

Parfem Chloé Nomade Absolu, Müller, 30 ml 585,90 kn; 50 ml 858,90 kn

Foto: Chloé press

INSPIRIRAJTE SE

Obnova zrele kože

Obavijena ružem

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići