Spremite se za putovanje i osvojite vrijedne nagrade

Shopping putovnica nagrađuje

Ljeto i putovanja nerazdvojan su par! O ljetnim putovanjima maštamo mjesecima, a planiramo ih nekad i godinu dana unaprijed, posebno ako uključuju letenje. A za let na daleke destinacije potrebna nam je i odgovarajuća garderoba. Zato prije polaska uvijek dolazi dobar shopping za koji često ciljamo da bude u vrijeme sezonskih sniženja. Još kad se u isto to vrijeme pogodi i nagradna igra u kojoj možete osvojiti 20 000 kuna, imate i popriličan džeparac. E pa baš to vas do 21. kolovoza čeka u City Centeru one! Sve što vam je potrebno je Shopping putovnica i 6 pečata koje ćete skupiti sa svakih potrošenih 100 kuna. Pravila su jednostavna i lako ćete ih slijediti do odredišta, a kako bismo vam olakšali potragu za outfitima za putovanje, donosimo i modne inspiracije.

I dok putuju, dame vole biti chic i u trendu, ali se pritom ne odreći udobnosti. Odaberite stylish opuštenost koju ćete ovog ljeta postići uključite li u outfit dozu jarke boje, osobito narančaste koja nas je osvojila čim se pojavila među vodećim trendovima. Prugasti T-shirt koji s primjetnom narančastom kombinira vječnu bijelu spojite sa širokim bijelim hlačama. Ovu prozračnu bazu nadogradite natikačama koje će bojom pristajati majici i tako unesite dozu elegancije. Sve začinite predimenzioniranim sunčanim naočalama koje će vam dati onaj ‘airport fashion’ touch dok bezbrižno vučete kofer.

 

Sunčane naočale, Nicole Marie, 200 kn; hlače, H&M, 169 kn; T-shirt, Mango, 129,90 kn; natikače, Moje cipele, 179 kn; torba, Mona, 1199 kn; kofer Samsonite, Maras, 2800 kn

Skladne couple kombinacije uvijek su poželjne, a posebno efektno izgledaju na fotografijama. Putovanja, naravno, podrazumijevaju njihov veliki broj koji će krasiti profile na društvenim mrežama. Prva fotografija bit će s početka putovanja gdje će bijelo-narančastu kombinaciju izvrsno nadopunjavati tragovi zelene u muškom outfitu. Bazu njegovog putnog looka činiti bijeli T-shirt sa zelenim natpisom i bermude u kojima će se osjećati udobno. Uz nju najbolje će ići i klasične bijele tenisice koje nikada ne izlaze iz trenda i klasičan sat koji je i inače njegov favorit među modnim dodacima.

Sat Beverly Hills Polo, Watch centar, 959 kn; T-shirt, H&M, 69,90 kn; bermude, Mango, 249,90 kn; tenisice, Aldo, 384 kn; torba, Aldo, 282 kn; kofer Samsonite, Maras, 1818 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Shopping putovnicom na francusku rivijeru

Na sniženju su i ključni dodaci

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići