Spremni za školske izazove

Iako često izazovne, pripreme za novu školsku godinu imaju posebnu čar

Školska godina tek je počela, ali pripreme za nove izazove i dalje su u tijeku.  Odabir nove torbe, pernice, bilježnica, ali i školskih outfita nije lagan roditeljski zadatak, stoga vam donosimo mali modni šalabahter

Cool odjevni komadi su must-have za više ne tako malog dječaka. Klasična hoodica i rastezljive traperice u neutralnim nijansama dobivaju prioritet pred šminkerskim kombinacijama. Naravno, njegov look nije potpun bez udobnih tenisica iz kojih se neće izuvati čak ni za jakih jesenskih kiša. Torba, pernica i školski pribor najčešće su jedine iznimke na kojima dopušta šarenilo, ali samo ako dolaze u zanimljivim uzorcima i printevima!

Pernica s priborom, Interspar, 99,99 kn; flomasteri Connect, Tisak Media, 10,99 kn; vrećica za papuče, Baby Center, 59,99 kn; školski ruksak Coocazoo, Maras, 749 kn; gornji dio trenirke Champion, Sport Vision, 149,40 kn; tenisice Nike, The Athlete’s Foot, 699,97 kn; traperice, C&A, 149,90 kn; notes bilježnica, Interspar, 26,99 kn; kalkulator, Müller, 19,90 kn

Iako je već velika frajerica, i dalje prednost daje nježnim bojama. Ali će sada umjesto romantične suknjice i slatke majice radije odabrati haljinu u stilu trenirke s natpisom. Uz nju će kombinirati trendi tenisice, a kosu vezati u visoki rep šarenom gumicom. Da joj je kod školske opreme praktičnost vrlo važna pokazat će odabirom torbe s brojnim pretincima i klasične pernice s kompletnim priborom.

Paket gumica za kosu, Bershka, 39,90 kn; pernica s priborom, Müller, 89,90 kn; školska torba Coocazoo, Maras, 899 kn; haljina, C&A, 99,90 kn; tenisice, Zara, 229,90 kn; boca za vodu Simpex, Interspar, 54,99 kn; bilježnica Lipa Mill, Interspar, 3,49 kn; bojice Bic, Tisak media, 24,99 kn; vrećica za papuče, Baby Center, 34,99 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Povratak u školske klupe

Filmski hitovi na velikom platnu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići