Srednjoškolska modna jesen

Back to school kod tinejdžera dobiva sasvim novo značenje

Već izrazito istančana ukusa i stilskog smjera, srednjoškolci jako dobro znaju što vole, a što neće odjenuti ni pod razno. Stoga je back to school shopping u njihovu slučaju poprilično zahtjevan zadatak za roditelje. Posebno ako taj zadatak odrađuju bez tinejdžera, što mogućnost pogreške čini tim većom. Zato uskačemo s nepogrešivim inspiracijama koje će udovoljiti njihovim visokim standardima trendova i casual mode koju toliko vole. Ne zaboravite da sve do 12. rujna u svome omiljenom shopping centru nakon shoppinga možete preuzeti i odlične poklone, a više o svemu saznajte na City Center one EastCity Center one West i City Center one Split.

Dečki preferiraju urbani prizvuk svojih odjevnih kombinacija, ali i jednostavnost koja će im omogućiti da jutarnje spremanje traje svega pet minuta. Zato uvijek uz sebe imaju voljenu hoodicu koju će bez problema nositi i na klasične traperice i na donji dio trenirke. A uz tu osnovu uvijek će odabrati i tenisice, klasične za sportske kombinacije i visoke za one urbane. Naravno, ovdje je paleta boja ključ za dobar odabir, a crna, tamne nijanse plave i zelene te vječna siva bit će nepogrešiv izbor.

Bilježnica, INTERSPAR, 9,99 kn; mobitel Samsung Galaxy A52, Elipso, 2599 kn; ruksak Sprayground, The Athlete’s Foot, 989,95 kn; traperice, Mango, 349,90 kn; gornji dio trenirke, H&M, 179 kn; tenisice Converse, Office Shoes, 719 kn; tehnička olovka, Müller, 13,90 kn

Djevojke jako dobro znaju koji su aktualni trendovi i kako ih nositi. Traperice s balon nogavicama ili pak one mom kroja bit će njihov prvi izbor. Bez puno muke kombinirat će ih za svaku prigodu, od odlaska u školu do druženja s prijateljicama, ovaj je komad apsolutan must-have. A kad pričamo o bojama, mint nijansa jedna je od glavnih ovogodišnjih trendova pa će biti gotovo pa siguran izbor. Posebno na košuljama i bluzama s Petar Pan kragnom koje vladaju Instagramom.

Kemijska olovka, Müller, 8,90 kn; bluza, Mango, 199,90 kn; laptop Asus, Sancta Domenica, 4110 kn; tenisice Reebok, CCC, 229 kn; traperice, H&M, 159 kn; boca za vodu Equa, Müller, 63,90 kn; ruksak New Era, Buzz, 151,20 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Pripremite se za nove avanture

Doručak iz djetinjstva: Šmorne

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići