Statement natikače

Sport u modi toliko je popularan da se sada kao ozbiljan dio stylinga nose gumene sportske natikače

Iako je njihovo lice trenutno nešto više dizajnerski urešeno, neke i dalje imaju svoju iskonsku varijantu, ali u jednoj od atraktivnih nijansi. Tako će tople mjesece obilježiti kombinacije svih ljetnih outfita i ove obuće. Nositi ćemo ih u spoju s lepršavim haljinama, kombinezonima, širokim hlačama, ali i kupaćim kostimima. U fokusu su modeli čiji je gornji dio načinjen od satena i upotpunjen mašnicama, perlicama ili cvjetovima.

H&M, 149 kn

Skechers, 199 kn

Za njima nimalo ne zaostaju čupavi, krzneni modeli, baš kao ni oni s najrazličitijim natpisima. Najpopularniji su oni koji imaju drugačiji natpis na lijevoj i desnoj natikači.

Kate-Gray, Humanic, 369 kn

Desigual, 279 kn

Office Shoes, 209 kn

Osim pastelnih boja, u fokusu su bijele, ali i crne nijanse u kombinaciji sa zlatnim elementima. Udobnost ovih natikača je neosporna, a sada su dobile i status zvijezde koji ih je postavio u samo središte ovosezonske ljetne modne scene.

Stradivarius, 179,90 kn

Pepe Jeans, ShoeBeDo, 199 kn

Puma, Shooster, 269 kn

Lacoste, Mass, 299 kn

https://www.instagram.com/p/BjX3dqLgG7K/?hl=hr&taken-by=sincerelyjules

https://www.instagram.com/p/BhWynyZHOnj/?taken-by=aylin_koenig

https://www.instagram.com/p/BhkJWTCASB0/?hl=hr&taken-by=sincerelyjules

https://www.instagram.com/p/BimBRPVHwWT/?taken-by=aylin_koenig

Foto: Zara, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Elementi otmjenosti

Etno fantazija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići