Stylish izlet na snijegu

Udobno, toplo i trendi

Završetkom blagdana svi kao da se nekako prebacujemo u neki drugi mode iščekujući odlazak na skijanje i sanjkanje te uživanje u snježnim radostima. Bez obzira na to koliko godina imamo, kojim se poslovima bavimo i u kojoj smo fazi života, snijeg u svima nama budi djetinju zaigranost. U stanju smo sate i sate provesti u igri i zabavi ne mareći za hladnoću i vremenske uvjete. Ipak, trebali bismo znati da je ključ uživanja u zimskim aktivnostima topla i udobna odjeća. Uz dozu trenda, naravno!

Baza kombinacije mora nas grijati, ali nipošto ne smije sputavati. Stoga će pleteni komadi biti najbolja opcija. U kroju koji najviše odgovara vašim preferencijama te u boji i uzorku koji se najbolje uklapa u vaš stil možete biti sigurni da će vam biti udobno, ali da ćete biti stylish.

Desigual, 899 kn (119,32 €)

Odlazite li u planine na pravi skijaški izlet, ski-hlače bit će apsolutni prioritet. No, planirate li samo izlet u snijegom okupanu šumu ili na livadu koji će završiti odlaskom na fino jelo, debele i tople tajice bit će pun pogodak. Osim što će vam podariti dobar outfit, bit će i iznimno praktične jer će vam zbog svog prianjajućeg kroja omogućiti nesputanost pokreta.

Mango, 249,90 kn (33,17 €)

Modni dodaci u ovome outfitu prije svega moraju biti praktični, ali to nipošto ne znači da ne mogu biti stylish, Barem pri dolasku i odlasku te za pokoju instagramsku fotku. Crni komadi uvijek su dobar smjer. Lako se spajaju sa svime, a i daju poseban chic efekt koji će vas sigurno istaknuti, osobito odaberete li kapu u stilu šubare čije će vas krzno grijati kao malo koji drugi model. I, naravno, neizbježne su i elegantne rukavice koje ćete bez problema nositi i u gradskom okruženju u paru s omiljenim elegantnim kaputom.

H&M, 112,94 kn (14,99 €)

Aldo, 180 kn (23,89 €)

Za kraj smo ostavili ključni komad bez kojeg ova kombinacija neće biti potpuna. Duga puffer jakna nezaobilazan je gornji komad za izlete u hladnije krajeve. Težite li klasici, svoju jaknu ćete odabrati u crnom izdanju. No, želite li trendi efekt, savjetujemo vam da odaberete jedan od modela u primjetnoj boji. Kraljevska plava bit će savršen odabir koji ćete, baš poput ovih modnih dodataka, bez puno muke spajati i u druge outfite te tako postići izvrstan street style look. Uostalom, ne kaže se uzalud da bi se na snijeg trebalo odlaziti u odjevnim kombinacijama koje pršte neočekivanim bojama kako biste bili vidljivi izdaleka.

C&A, 678,03 kn (89,99 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Što odjenuti za doček Nove godine?

Modeli stvoreni za plesanje do jutra