Stylish izlet na snijegu

Udobno, toplo i trendi

Završetkom blagdana svi kao da se nekako prebacujemo u neki drugi mode iščekujući odlazak na skijanje i sanjkanje te uživanje u snježnim radostima. Bez obzira na to koliko godina imamo, kojim se poslovima bavimo i u kojoj smo fazi života, snijeg u svima nama budi djetinju zaigranost. U stanju smo sate i sate provesti u igri i zabavi ne mareći za hladnoću i vremenske uvjete. Ipak, trebali bismo znati da je ključ uživanja u zimskim aktivnostima topla i udobna odjeća. Uz dozu trenda, naravno!

Baza kombinacije mora nas grijati, ali nipošto ne smije sputavati. Stoga će pleteni komadi biti najbolja opcija. U kroju koji najviše odgovara vašim preferencijama te u boji i uzorku koji se najbolje uklapa u vaš stil možete biti sigurni da će vam biti udobno, ali da ćete biti stylish.

Desigual, 899 kn (119,32 €)

Odlazite li u planine na pravi skijaški izlet, ski-hlače bit će apsolutni prioritet. No, planirate li samo izlet u snijegom okupanu šumu ili na livadu koji će završiti odlaskom na fino jelo, debele i tople tajice bit će pun pogodak. Osim što će vam podariti dobar outfit, bit će i iznimno praktične jer će vam zbog svog prianjajućeg kroja omogućiti nesputanost pokreta.

Mango, 249,90 kn (33,17 €)

Modni dodaci u ovome outfitu prije svega moraju biti praktični, ali to nipošto ne znači da ne mogu biti stylish, Barem pri dolasku i odlasku te za pokoju instagramsku fotku. Crni komadi uvijek su dobar smjer. Lako se spajaju sa svime, a i daju poseban chic efekt koji će vas sigurno istaknuti, osobito odaberete li kapu u stilu šubare čije će vas krzno grijati kao malo koji drugi model. I, naravno, neizbježne su i elegantne rukavice koje ćete bez problema nositi i u gradskom okruženju u paru s omiljenim elegantnim kaputom.

H&M, 112,94 kn (14,99 €)

Aldo, 180 kn (23,89 €)

Za kraj smo ostavili ključni komad bez kojeg ova kombinacija neće biti potpuna. Duga puffer jakna nezaobilazan je gornji komad za izlete u hladnije krajeve. Težite li klasici, svoju jaknu ćete odabrati u crnom izdanju. No, želite li trendi efekt, savjetujemo vam da odaberete jedan od modela u primjetnoj boji. Kraljevska plava bit će savršen odabir koji ćete, baš poput ovih modnih dodataka, bez puno muke spajati i u druge outfite te tako postići izvrstan street style look. Uostalom, ne kaže se uzalud da bi se na snijeg trebalo odlaziti u odjevnim kombinacijama koje pršte neočekivanim bojama kako biste bili vidljivi izdaleka.

C&A, 678,03 kn (89,99 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Što odjenuti za doček Nove godine?

Modeli stvoreni za plesanje do jutra

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići