Stylish priča

Napokon nam je stigla jesen u svom punom sjaju, a u skladu s njome dolaze i nove odjevne kombinacije, odnosno neodoljive boje ove chic sezone

Smaragdno zelena i boja konjaka omiljeni su izbor žena koje znaju složiti otmjene outfite. Nadahnite se tipičnim komadima u besprijekornom spoju.

Glamurozna torbica dobila je taj pridjev upravo zbog svoje otmjene, baršunaste teksture i spoja sa zlatnim elementima u formi kopče, koja je ujedno i logo poznatog brenda, te lanca i zakovica na remenu.

Torbica Liu Jo, Fashion&Friends, 1080 kn

Važan dio svake kombinacije je i ruž za usne, a onaj u klasičnoj crvenoj varijanti u trenu će osvježiti vaše lice i dati mu poseban sjaj.

Ruž za usne Chanel, Müller, 286,90 kn

Čizme boje konjaka, visokih sara i potpetica načinjene su od brušene kože, koja uvijek djeluje vrlo otmjeno. Upravo ovaj model, ali i njegova tekstura predstavljaju najpoželjniji komad sezone.

Čizme, Marella, 2398 kn

Klasičan kaput u raskošnoj smaragdno zelenoj nijansi ima sve tražene trendi elemente – dvostruko kopčanje, široke revere i pojas kojim ćete naglasiti struk.

Kaput, Orsay, 599,90 kn

Luksuzni zlatni sat kvadratnog oblika, bez obzira na raskošnu narukvicu, izgleda decentno zahvaljujući tankim kazaljkama i minimalističkim oznakama na brojčaniku.

Ručni sat Rosefield, Watch Centar, 759 kn

INSPIRIRAJTE SE

Kaputi na vezanje

Čokoladna fantazija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići