Stylish šalica užitka

Ukradite trenutak za svoj jutarnji ritual

Bez obzira na to uživate li ujutro u šalici kave ili čaja, vjerujemo da tih nekoliko minuta u danu nastojite provesti u miru kako biste se pripremili za sve što vas čeka u danu. Taj jutarnji ritual često je jedini u danu koji možete posvetiti sebi i svojim mislima, pa zašto ga ne biste proveli u maksimalnom užitku koji će osigurati da u dan krenete s dodatnom dozom dobrog raspoloženja i pozitivne energije koja će postaviti dobre temelje za njegov ostatak.

Svi će se ljubitelji kave složiti kako je dobar aparat za kavu jedan od najboljih uloga u kuhinjske uređaje. Manji ili veći, namijenjen za korištenje raznih aromatičnih kapsula ili onaj koji za svaku šalicu svježe melje zrna – odabir je na vama. No jedno je sigurno, postat će vam najbolji prijatelj koji vas nikad neće razočarati i svakog će vam jutra ponuditi šalicu kave baš po vašem ukusu. Ako je pak čaj vaš go-to jutarnji topli napitak, znate koliku razliku čini voda u kojoj ga pripremate. Bez obzira na to bio on voćni ili jedna od jačih zelenih i crnih opcija, ključ dobro pripremljenog čaja je u temperaturi vode i optimalnom vremenu u kojem se vrećica ili cjedilo za čaj u njoj moči. A želite li stylish pomagača koji će savršeno i brzo ugrijati vodu, posegnite za kuhalom vintage prizvuka koji će ujedno biti i efektna dekoracija na vašem štednjaku.

Philips, Sancta Domenica, 5499 kn (729,84 €)

Ariete, Elipso, 469 kn (62,25 €)

Još jedna bitna stavka u jutarnjem ispijanju omiljenog napitka je i šalica u kojoj se nalazi. Osim njezina izgleda koji nas privuče još dok se nalazi na polici u trgovini, važan segment je i njezin dizajn koji osigurava da se arome napitka šire još jače i bolje. Bez obzira na to volite li duplu dozu kofeina, savjetujemo da ipak za svoju jutarnju šalicu odaberete manje dimenzije, osobito ako je espresso vaš favorit. A po pitanju čaja, čajnik je uvijek dobra ideja koja će osigurati da se sve arome otpuste u vodu prije ulijevanja u šalicu.

Maxwell & Willams, Müller, 69,90 kn (9,28 €)

LONCI & POKLOPCI by Bajde, 235 kn (31,19 €)

Ipak, život nije film i ne mogu baš sva jutra biti savršena i ne možemo baš svakog dana odvojiti pola sata samo za ispijanje kave ili čaja. U takvim su danima termosice jedan od najboljih saveznika. Bez obzira na to je li riječ o boci ili šalici, ovaj izum koji čuva toplinu naših omiljenih napitaka spašava nas na putu do posla. Zato nije na odmet u pričuvi imati jednu od ovih opcija za kojom ćete posegnuti svih onih dana u kojima prespavate alarm, morate krenuti ranije ili je briga oko spremanja djece bila toliko neumoljiva da vam nije ostavila niti minute za brzinsku šalicu užitka.

Rosmarino, Vitapur, 99,99 kn (13,27 €)

Chilly’s, Hoću knjigu, 299 kn (39,68 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Modni trendovi koji će obilježiti sezonu by @august_xvi

Metallic silver detalji za primjetnu jesen

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići