Summer wishlist by Pamela Smoljanić

Zavirite u ljetnu shopping listu @august_xvi

Iako vrijeme čini sve da to zaboravimo, ljeto je iza ugla. Meni osobno možda i najuzbudljivije ljeto života. Pripremam se za djevojačku i svadbu, proslavu 30. rođendana, ali i nekoliko drugih zabavnih događaja. Samim time imam i podužuto buylistu kako bih se pripremila za nadolazeće evente pa sam istu odlučila podijeliti s vama!

Lepršava bijela haljinica za djevojačku večer

Ljeti inače obožavam nositi bijelo jer ističe preplanulu put i ujedno mi super paše uz zlatni i šareni nakit koji ljeti ne skidam!

Zara, 229,90 kn

Veliki ceker za plažu

Sada je pravo vrijeme da se bacite u potragu za idealnim cekerom u koji vam stane sve potrebno za cjelodnevni boravak na plaži. Ja uvijek sa sobom nosim rezervni badić za presvlačenje, ručnik, SPF za tijelo i lice, vodicu za lice, bocu vode, knjigu… Kao što vidite, popis je dugačak, tako da za moje torbe uvijek vrijedi pravilo – što veće, to bolje!

Mango, 349,90 kn

Mango, 349,90 kn

Baloner

Možda se ovo čini kao netipična želja za ljetnu sezonu, no ove godine kiše ne nedostaje pa sam u H&M-u našla laneni baloner iz snova. Materijal je čvrst, ali prirodan, a samim tim i prozračan. Ovaj će se baloner savršeno uklopiti u bilo kakav prijelazni outfit, ljetni, ali i jesenski.

H&M, 599 kn

 Kompletić za plažu

Jednostavni kompletić sastavni je dio svake ljetne garderobe. Prošle sam godine odabrala crni, tako da je odabir ove godine pao na Mango košuljicu i hlače u narančastoj boji. Uzela sam košulju veličine L, a hlačice veličine M kako bi komplet bio što udobniji za ispijanje koktela na plaži!

Bluza, Mango, 169,90 kn; kratke hlače, Mango, 169,90 kn

Stradivarius, 199,90 kn

Svečana haljina

Kao što sam spomenula, osim svoje svadbe, ovog ljeta u planu imam čak dvije bliskih prijatelja pa sam u potrazi i za prikladnim outfitom za obje. Mona mi je uvijek “go to” mjesto za bilo kakve svečanije prilike jer imaju prekrasne modele i nevjerojatno kvalitetne materijale. Ako tražite model koji ćete nositi godinama, a da cijena nije nerazumno visoka, onda svakako bacite oko u Monu!

Mona, 1199 kn

Mona, 479 kn

Foto: Pamela Smoljanić i press

INSPIRIRAJTE SE

Modre nijanse u fokusu

Ljetni favoriti Stazisweets

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići