Suvremena elegancija: Duge rukavice

Donosimo 6 trendi modela

Nekada znak pripadnosti visokom društvu, danas duge rukavice doživljavaju veliki come back, ali ovog puta dolaze u nešto modernijim varijantama, pa osim klasičnih modela, viđamo i nešto modernije varijante bez prstiju. Popularizirale su ih 60-ih godina prošloga stoljeća velike filmske dive i ikone stila Audrey Hepburn u filmu „Doručak kod Tiffanyja“ i Marilyn Monroe u filmu „Muškarci ipak više vole plavuše“, a nedavno su i princeza Kate Middleton, ali i Beyonce i Rihanna pokleknule pred ovim trendom te su uz pomoć dugih rukavica rekreirale duh starog glamura. Koliko su ovi modeli trenutno popularni pokazuje i činjenica da na TikToku hashtag #operagloves ima više od 4,8 milijuna pratitelja, što samo potvrđuje da je taj model rukavica ove sezone must-have svake prave trendseterice. Nosite ih samostalno ili ih dodatno ukrasite i preko njih stavite chunky nakit za dozu dramatike. U nastavku vam donosimo 6 trendovskih modela za sve prilike.

Koža je jedan od najotpornijih materijala, pa ćete kožne rukavice sigurno nositi godinama, pogotovo kada su u crnoj boji. Nosite ih uz dugi kaput i business kombinaciju jer će outfitu podariti dozu elegancije. Čipkasti model rukavica uparite s maksi crnom haljinom i elegantnim salonkama za glamurozan dojam.

C&A, 49,99 € (376,65 kn)

Massimo Dutti, 69,95 € (527,04 kn)

Zara, 17,95 € (135,95 kn)

Vuneni komadi savršeno će vas grijati, ali i vašem outfitu podariti suvremen i cool dojam, osobito ako su bez prstiju. Funkcionalne su i zanimljivog dizajna, a možete ih nositi zasebno ili se, pak, poigrati i navući ih preko drugih rukavica kako biste postigli slojevit look koji je trenutno veoma popularan.

Bershka, 9,99 € (75,27 kn)

Stradivarius, 9,99 € (75,27 kn)

New Yorker, 5,99 € (45,13 kn)

Foto: Zara i press

Razotkrivanje trenda: Business chic

Vještina slojevite mode

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići