Zvjezdani print

Šarmantne zvjezdice svoje su mjesto pronašle na brojnim modnim komadima, ali i nakitu

Ostvarite svoj zvjezdani look i odaberite barem jedan model s ovim trendi dezenom. Romantičarke će zasigurno oduševiti donje rublje u blijedoružičastoj nijansi ukrašeno srebrnim motivima.

Grudnjak, C&A, 69 kn; gaćice, C&A, 39 kn

Zvjezdani kućni ogrtač meke teksture također je jedan od zanimljivijih i pomalo bajkovitih komada koji će vas utopliti nakon tuširanja, ali i ujutro nakon buđenja.

Kućni ogrtač, Yamamay, 154,50 kn

Tople papuče podstavljene krznom također nose vez popularnih nebeskih tijela i svojim će vam dizajnom, ali i udobnošću uljepšati zimu.

Papuče, Superdry, 255,20 kn

Kako bi sve bilo u stilu, tu je i pidžama čiji gornji dio ima zvjezdice, ali i prigodnu poruku – Do zvijezda i natrag, za originalni kućni look.

Pidžama, Tezenis, 185 kn

Za ženstveni outfit umjesto klasičnih crnih najlonki odaberite one ukrašene zvijezdama različitih veličina te ih isfurajte uz omiljenu crnu haljinu ili pak kožnu suknju.

Najlonke, Calzedonia, 69,90 kn

Aktualni motiv ponesite i na ogrlici koja je specifična po tome što su njeni privjesci naizgled nedovršeni, što cijelom komadu daje poseban šarm.

Ogrlica, s.Oliver, 159 kn

https://www.instagram.com/p/BpnDZVNFNRu/

https://www.instagram.com/p/BtHBVKNBY9h/

https://www.instagram.com/p/BbuDlwAheC-/

https://www.instagram.com/p/Brp65NqBVk4/

https://www.instagram.com/p/BpnBDZbF3qs/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Hoodica na tri cool načina

Neodoljivi trokutići

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići