Suvremeni štih

Tenisice su važan dio naše svakodnevice i sve su dublje ukorijenjene u urbane outfite

Osim omiljenih sportskih aktivnosti u kojima nas bespogovorno prate, one su u velikoj mjeri zamijenile cipele pa ih modne stručnjakinje vješto kombiniraju uz kapute, haljine, ali i mini suknje. Više nije nikakav bauk obuti ih uz poslovno odijelo za trendi uredski look, a ove nam sezone dolaze u živopisnim i neodoljivim nijansama i formama.

Obične bijele tenisice učas su postale hit uz pomoć fluorescentnih i tirkiznih akcenata prožetih prepoznatljivim natpisima brenda.

Fila, ShoeBeDo, 829 kn

Presijavajući metalik efekt nije jedini upečatljivi dio ovog modela. Naime, tu su i dvobojne vezice, kao i perforirane teksture.

Steve Madden, Humanic, 799 kn

Da biste bili u trendu, ove je sezone važno imati barem jedan par tenisica u boji, koje možete odlično kombinirati uz monokromatske outfite kako bi tenisice još više došle do izražaja.

Reebok, Buzz, 699 kn

Nikako ne možete pogriješiti ni s bijelim tenisicama koje nose pastelne elemente, naročito ako volite stylinge u romantičnom stilu.

adidas, The Athlete’s Foot, 899,95 kn

Za privlačenje pozornosti idealan je model u pink izdanju, koji će na sebe privući sve poglede – što zbog snažne boje, što zbog atraktivnog dizajna.

Reebok, Sport Vision, 549 kn

Tirkizna i neon žuta svakako su dobitna kombinacija na bijelim tenisicama glomaznog oblika, koje možete bez problema nositi prilikom sportskih aktivnosti ili pak iskombinirati u mladenačke kombinacije.

Nike, Shooster, 669 kn

View this post on Instagram

It’s been over two years that I discovered Reformer Pilates and I have not looked back. Not only does it continue to transform my body but it had made me more flexible, leaner and stronger. I have joined the #PLTSPROOF challenge with my @plts_studios fam, where we will train 3x per week for 10 weeks ( started October 7th) and document the body transformation. I’ve already been in this journey for a while but one of my goals is to get my core stronger than its ever been, cause #ABS baby!!! Can’t wait to see how my body transforms within the next few weeks!…What sports do you practice and what has been the most effective to take make you reach your fitness goals? #fitness

A post shared by ANDY TORRES (@stylescrapbook) on

View this post on Instagram

Tried to be @victoriabeckham but miserably failed ?

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

View this post on Instagram

Keeping it chic after @tracyandersonmethod.

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Uski jeans i čizme

Mala crna torbica

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići