Svakodnevni luksuz

Elegantne kombinacije u kojima ćete biti primijećene

Možda smo ove zime ostali bez prekrasnih prigoda za koje smo se obožavali dotjerivati, no to nas neće spriječiti da i u svakodnevnim prilikama nosimo outfite koji odišu luksuzom i sjajem.

Pa ćemo tako naše poslovne kombinacije kojima dominiraju klasični komadi i decentne nijanse zamijeniti chic brončanim lookom. Uz voljenu plisiranu suknju spojit ćemo lepršavu bluzu s cvjetnim printom i sve začiniti baršunastim brončanim sakoom. A za potpuni efekt ovog slojevitog statement looka, sve ćemo upotpuniti visokim nagužvanim čizmama i svijetlim kaputom koji će dati dozu nježnosti.

Bluza, Mango, 169,90 kn; suknja, H&M, 249 kn; kaput, Orsay, 449,90 kn; torbica, Aldo, 240 kn; sako Jake’s, Peek & Cloppenburg, 699 kn; čizme, Deichmann, 339 kn

Naravno, ništa ne može zamijeniti udobnost i praktičnost hlača kad su poslovne kombinacije u pitanju. No u ovoj varijanti ne pristajemo na neutralno pa biramo baršunaste hlače zvonolikog kroja ukrašene svjetlucavim detaljima. Za dodatnu dozu blještavila hlačama dodajemo srebrnu košulju koja se presijava pod svjetlom. A kad je kaput u pitanju, malo koji model isijava luksuzom kao duži crni, vezan u struku i okrunjen krznenom kragnom.

Košulja, Orsay, 219,90 kn; hlače, Zara, 229,90 kn; kaput Ralph Lauren, Peek & Cloppenburg, 2999 kn; naušnice, Argentum, 160 kn; torba, Mango, 249,90 kn; čizme, Aldo, 763 kn

A za dane kad nam posebno nedostaju večernji izlasci rezervirali smo crnu kombinaciju čiju će monotoniju razbiti zanimljiva crvena bluza i predimenzionirane sunčane naočale cool dizajna. Kad nismo opterećene dress codeom, bazu outfita činit će nam mini suknja koju će idealno nadopuniti elegantne čizme na visoku potpeticu. Neizostavan dugački strukirani kaput u crnoj nadopunit ćemo cool torbicom koja kombinira krznene detalje te je izvrstan naglasni komad za svaki dan.

Bluza, Zara, 199,90 kn; suknja, Mango, 249,90 kn; kaput, Orsay, 599,90 kn; sunčane naočale Valentino, Optika Anda, 2530 kn; torbica, Parfois, 240 kn; čizme, Aldo, 480 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Francuski chic

Dašak crvene za njega

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići