Sve što vam treba za savršenu kavu

Od zrna do šalice

U užurbanom svijetu prepunom odgovornosti i rokova, postoji jednostavan i kratak ritual koji nam u svakodnevnom kaosu donosi trenutak mira usred buke – ugodna aroma tople kave. 

U svojoj srži, kuhanje kav je čin brige o sebi, svjesna stanka u nemilosrdnom protoku vremena. To je prilika da usporite, uživate u sadašnjem trenutku i pronađete utjehu u jednostavnim životnim zadovoljstvima.

Uz to, priprema ovog napitka donosi priliku da svaku šalicu prilagodite vlastitom ukusu i preferencijama. Bilo da preferirate odvažan i robustan espresso ili glatku i kremastu latte, mogućnosti su beskrajne. Uz nekoliko nužnih alata pripravit ćete najbolju šalicu kave koju ste ikada popili.

 

Za dobru tursku kavu potreban vam je turski lonac koji će dobro i lagano grijati vodu te neće dati “spaljen okus”. Odaberite ovu modernu verziju lončića koji može ići i na indukciju.

Rosmarino, Vitapur, 19,90 €

 

Specialty kave postale su izuzetno popularne, a svaki mjesec možete eksperimentirati s novim okusima kako biste pronašli onaj koji vam najviše odgovara. Ipak, započnite s klasikom u organskoj verziji.

Nutrigold, Tvornica zdrave hrane, 9,99 €

 

Ako ste ujutro često u žurbi i nemate vremena ili ste nespretni za pripremanje kave jer ste još usporeni, aparat za kavu je idealna stvar za vas. Odaberite model koji ne zauzima previše prostora i dobro se uklapa u dizajn vaše kuhinje, a jedino na što trebate obratiti pažnju jest to da imate dovoljno kapsula omiljene jačine i okusa.

Nespresso, Sancta Domenica, 125 €

Interspar S Budget, 7,69 €

 

Vrlo važan dio svake kave je pjena, a za postići onu iz kafića možete uz ovu električnu pjenjaču i malo vježbe. U tome vam može pomoći i vaše dijete koje će se nesumnjivo svako jutro veseliti pomoći vam pripremiti kavu dok vi pripremate doručak.

Maito, Muller, 7,99 €

 

Ako je vašoj sadašnjoj kavi potrebno malo dodatnog aromatičnog boosta, isprobajte, umjesto kravljeg mlijeka, dodati bademovo. On će dati zanimljivu teksturu i naglasiti okus kave te dati zanimljiv miris vašem “crnom nektaru”.

Nutrigold, Tvornica zdrave hrane, 2,39 €

Kad vam nije dovoljna jedna doza ili niste stigli popiti svoj napitak pa to želite učiniti u automobilu ili u uredu, potrebna vam je termalna šalica praktičnog i stylish dizajna koja će vam omogućiti da svakim gutljajem imate svoju malu pauzu od životne vreve.

Equa, dm, 25,95 €

 

Foto: Pexels

Ultimativni City Gift Guide: Za hedoniste

Pretvorite dom u opuštajuću oazu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići