Pretvorite dom u opuštajuću oazu

Uz prave boje

Svi težimo pretvoriti životni prostor u umirujuće mjesto u kojem ćemo se opustiti nakon napornog dana. Za neke će ta oaza značiti uređenje u skandinavskom stilu, za druge će to možda biti eklektična mješavina boja i stilova. Međutim, univerzalno rješenje koje će na većinu djelovati umirujuće su zemljani tonovi. Bilo na namještaju ili na detaljima, nježni i prirodni tonovi u svima će probuditi osjećaj sigurnosti i pozivati na odmor. Osim toga, bez obzira na to što ćete odabrati, svijetlu ili tamnu paletu, svi su ti tonovi vrlo zahvalni za održavanje, pa možete biti sigurni da će vas služiti godinama.

Kad pomislimo na dom i odmor, prva pomisao će biti spavaća soba, odnosno krevet. Ovaj komad namještaja jedan je od najbitnijih u cijelom domu jer utječe na kvalitetu gotovo svakog aspekta našeg života. Preporučenih osam sati sna svaku noć za većinu je samo nedosanjani san, no to ne znači da se i s manje sati ne možete dobro naspavati. Za to će, naravno, biti ključan kvalitetan madrac, ali i podnice i okvir kreveta nisu  ništa manje bitni faktori. Naime, i najbolji madrac neće ispuniti sav svoj potencijal nalazi li se na dotrajalim podnicama i u okviru koji ne apsorbira svaki vaš pomak. Stoga, ako se i vi nalazite u skupini uvijek nenaspavanih, svakako razmislite o ulaganju u novi krevet koji će, po mogućnosti, biti u zemljanoj boji jer će svojim opuštajućim efektom itekako pospješiti iskustvo odmora.

Perfecta Dreams, 845,56 € (6370,87 kn)

Family – Intertekstil Stanić, 7,90 € (59,52 kn)

Vitapur, 16,73 € (126,05 kn)

Često ne razmišljamo o tome koliko boja malih kućanskih aparata i dekorativnih predmeta utječe na nas. Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji kad ste, najvjerojatnije u novom prostoru u kojem do tada niste bili, osjetili neobjašnjiv nemir. Razlog tomu najčešće leži u bojama korištenima pri dekoriranju tog prostora. Zato je važno da se, neovisno o kojim predmetima i prostorijama je riječ, okružite nijansama koje u vama bude pozitivne osjećaje. Baš kao i u slučaju tekstila i namještaja, tako i kad je riječ o kuhinjskim i kupaonskim uređajima, zemljani tonovi bit će idealan odabir. Naravno, i dalje je najvažnije da je aparat funkcionalan i ispunjava sve vaše potrebe, no imate li mogućnost odabira boje, neka to svakako budu nježni smeđi i bež tonovi.

Ariete, Elipso, 154 € (1160,31 kn)

LONCI & POKLOPCI by Bajde, 22,50 € (169,53 kn)

Remington, Sancta Domenica, 63,57 € (478,97 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Najčešće pogreške prilikom organiziranja ormara i kako ih izbjeći

Torbe koje trebate za stylish ljeto

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići