Sve što vam treba za Valentinovo kod kuće

Malo truda, puno romantike i nekoliko sitnica

Obilježavanje Valentinova gotovo pa podrazumijeva romantičnu večeru i vrijeme provedeno u ugodnom ambijentu. No, za zajedničke trenutke uz finu hranu ne morate nužno odlaziti u restorane koji i inače ne nude privatnost, a pogotovo na ovaj dan kad u njih zalazi još i više parova. Bolja će ideja biti večer provesti u toplini vlastita doma uz omiljene specijalitete koje ćete zajednički pripremiti prema svojim ukusima i, naravno, s puno ljubavi. Ipak, obilježavanje Dana zaljubljenih iziskuje dodatan trud, posebice u odabiru postava stola kad želimo rekreirati restoransko iskustvo.

Klasični tanjuri, ma koliko nas inače odlično služili, ovu će prigodu ipak morati prepustiti efektnijem setu na kojem će svaka hrana izgledati još ljepše i ukusnije. No ne morate ulagati u čitav set novih tanjura koje ćete čuvati skrivene za posebne prigode kao što su to činile naše mame i bake. Dovoljna će biti po dva komada koji će vas od samog pogleda na njih podsjetiti na važnost zajedničkog vremena.

Villeroy & Boch, My House, 239 kn

Kako biste u kućnoj atmosferi rekreirali onu restoransku, poseban naglasak stavite na posluživanje hrane. Neovisno o tome jesu li to grickalice poput orašastih plodova, dodaci kao što su masline, glavno jelo ili pak desert, dodatno se potrudite u njihovoj prezentaciji. I ne, ne morate biti posebno kreativni i spretni u dekoriranju hrane, dovoljni će biti poslužavnici, posudice i uvijek efektni etažeri na koje ćete posložiti svoje romantične delicije. Osim toga, ovo su komadi koji će vas služiti i kad vam na večeru dolaze dragi gosti, ali i za blagdanske i druge posebne prigode kad se okupljate oko lijepo uređenog i bogatog stola.

Brandani, LONCI & POKLOPCI by Bajde, 151 kn

Maxwell & Williams, Müller, 139,90 kn

Aromatična kapljica sastavni je dio ovako posebnih večeri pa ju valja odabrati i poslužiti s pažnjom. Odabir pića ovisit će o vašem ukusu, a bez obzira na to za koje se odlučili, postav i serviranje ipak trebaju biti posebniji nego inače. Ako se odlučite za pjenušava ili bijela vina kojima je potrebno hlađenje, elegantna posuda koja će služiti i kao dekoracija na stolu apsolutni je must-have. A uz nju će najbolje ići efektne čaše za vino i vodu u setu.

LONCI & POKLOPCI by Bajde, 80,50 kn

Müller, 239,90 kn

Za atmosferu će, naravno, zadužene biti svijeće koje u baš svaki prostor unose dašak romantike. Baš poput restorana, tako će i vaš dom uz pomoć nekoliko svijeća dobiti onaj romantičan prizvuk kojem toliko težimo za Valentinovo. Uz njih će samo još biti potreban buket svježeg cvijeća i dobro raspoloženje za večer ispunjenu ljubavlju.

Baobab, Gallerie, 690 kn

Foto: Shutterstock i press

Nepogrešivi darovi za Valentinovo

ČOKOLADNI BANANA BREAD

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići