ČOKOLADNI BANANA BREAD

Bruna Vučak uvodi nas u svoj @yumyumparadise najdražim kolačem

Kad bih trebala birati jedan kolač za do kraja života, mislim da bi to bio upravo banana bread. Priprema je super jednostavna, sastojke sasvim sigurno već imate kod kuće, a i odličan je način za iskoristiti one dvije prezrele banane koje nitko ne želi pojesti jer su za ovaj kolač potrebne upravo takve! Postoje brojne varijacije na temu, a ja vam danas donosim svoj omiljeni način pripreme, s čokoladom i orašidima.

Priprema:

  1. Pomiješajte suhe sastojke (brašno, kakao, prašak za pecivo, sol i cimet).
  2. Banane zgnječite vilicom i sjedinite s ostalim mokrim sastojcima (jaja, vanilija, ulje, mlijeko, med).
  3. Suhe sastojke dodajte mokrima i laganim pokretima pjenjačom sjedinite pa umiješajte polovicu nasjeckane čokolade.
  4. Smjesu prebacite u kalup za kruh, pospite ostatkom čokolade, listićima badema i lješnjacima.
  5. Pecite na 180 °C 45 – 50 minuta. Napravite test čačkalicom, mora izaći suha kad je kolač pečen.
  6. Pustite da se ohladi prije rezanja.

Prašak za pecivo Dolcela, 1,33 kn; svježe mlijeko Dukat, 1 l, 7,49 kn; suncokretovo ulje S-BUDGET, 1 l, 7,49 kn; listići badema SPAR, 12,99 kn; banane, 2 komada, 4 kn; aroma vanilije Dr. Oetker, 9,99 kn; čokolada za kuhanje S-BUDGET, 13,99 kn; jaja S-BUDGET, 6 komada, 7,99 kn, sve SPAR

Foto: Bruna Vučak

INSPIRIRAJTE SE

Stvoreni za cool kombinacije i maštovitu modnu igru

Beauty školica: glikolna kiselina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići