Svi su ludi za hoodicama

Majica s kapuljačom koju smo donedavno nosili po kući, parku ili pak na treningu, sada se prometnula u važan dio najnovijih high street kolekcija

Tako je popularna hoodica zauzela top mjesto u svakodnevnom odijevanju. Žene je obožavaju zbog njene udobnosti pa su je objeručke prihvatile i svrstale u brojne naizgled nenosive kombinacije. Nekad nezamisliv spoj majice s kapuljačom i pencil suknje sada je jedan od vrhunskih trendova koji podrazumijeva visoke potpetice i uske mačkaste okvire sunčanih naočala.

New Yorker, 119 kn

Ukoliko je odjenete uz također nekad nespojive hlače na crtu, trendovi uz to diktiraju obvezne tenisice. Iako su hoodice uglavnom ostale u svom izvornom obliku, njihova je popularizacija unijela i novine u njihov dizajn pa su neke od njih ukrašene satenskim vezicama, biserima, blještavim kamenčićima, printovima…

Pull&Bear, 119,90 kn

Što se pak kroja tiče, možete birati između širokih modela i onih strukiranih koji naglašavaju figuru. Ako još niste, odaberite svoju hoodicu i stil u kojem ćete je isfurati. To može biti mornarski, primjerice prugasta majica te crvena suknja ili hlače. Zatim romantični, uz cvjetni print i plisiranu suknju.

Esprit, 379 kn

H&M, 179 kn

Za elegantni stil iskombinirajte hoodicu ukrašenu blještavim kamenčićima i satenskom vrpcom s crnom pencil suknjom. Kombinacije su neiscrpne, a mi vam želimo da uživate u novom trendu!

Orsay, 219,90 kn

C&A, 129 kn

Tommy Hilfiger, Fashion&Friends, 929 kn

Superdry, 559 kn

https://www.instagram.com/p/Bc8Fue0n-XY/?taken-by=bellahadid

https://www.instagram.com/p/Be1C3_oDSW-/?taken-by=chiaraferragni

https://www.instagram.com/p/BdyN0l7DAVV/?taken-by=kimkardashian

Foto: Zara, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Neodoljivi šarm trapezica

Slavlje boja!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići