Svježina i čistoća doma

Kad dezinfekcija postane dio svakodnevice, prirodni sastojci postaju prioritet

Obiteljski dom najvažniji je prostor u kojem boravimo. Svakodnevno nastojimo održavati njegovu urednost i čistoću jer ipak na taj način vodimo brigu o svojim najmilijima. No u posljednje vrijeme posebnu pažnju obraćamo i na dodatnu dezinfekciju koja nam je do nedavno bila potpuno strana. Međutim, brojna sredstva na tržištu uz dobrobit dobre dezinfekcije sa sobom nose i onaj neugodan i umjetan miris koji nas u trenutku podsjeti na bolničke prostorije. Stoga nije ni čudo kako od njih zaziremo jer nam stvaraju nelagodu prilikom korištenja. A osim toga, nerijetko ostavljaju i traga na našoj koži jer ju zbog jakih sastojaka isušuju i oštećuju.

Zato sve češće posežemo za proizvodima prirodnog porijekla za koje smo sigurni kako neće naštetiti zdravlju naših ukućana. U širokoj paleti proizvoda koji su od ranije, ali i odnedavno dostupni na tržištu jedan nam je posebno zapeo za oko. Riječ je o Puressentiel Air Spray 41, proizvodu obiteljskog laboratorija u Francuskoj. Od svog osnutka 2005. godine njeguje i gradi svoj imidž kao proizvođača biljnih proizvoda koji potiču zdravlje i dobrobit ljudi. Zato njihovi proizvodi sadrže 100 % organska i čista eterična ulja koje uz učinkovitost karakterizira i ugodan miris koji za njima ostaje.

Puressentiel Air Spray 41 75 ml, Farmacia, 107,84 kn

A kad je riječ o Puressentiel Air Spray 41, novitetu ovog prirodnog laboratorija, moramo istaknuti kako ima 99,99 % učinkovitost u uništavanju virusa i bakterija. Kako mu i samo ime govori, sadrži 41, 100 % čisto i prirodno eterično ulje čija kombinacija ostavlja neodoljiv miris lavande nakon korištenja. A zbog svojih prirodnih sastojaka koristiti ga možete zaista bilo gdje i na bilo kojoj kvadraturi. Pa je tako čak pogodan i za čišćenje te dezinfekciju unutar automobila. Dovoljno je da ga jednom ili dva puta dnevno za prostoriju veličine 12 m² dva puta potisnete i raspršite prema gore. Potom pričekate 30 minuta i prozračite prostoriju. I nakon toga uživate u čistom i osvježenom zraku s očaravajućim prirodnim mirisom.

Puressentiel Air Spray 41 200 ml, Farmacia, 191,44 kn

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Biskvitne pite s višnjama

Super knjige za ljetno opuštanje

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići