Super knjige za ljetno opuštanje

Branko Matijašević donosi prijedloge naslova za vrijeme opuštanja koje smo čekali cijelu godinu

Vjerovali ili ne, ljeto je službeno s nama i tu će ostati još koji mjesec. Vrućine su krenule, a s njima i onaj poseban osjećaj koji nas grije izvana i iznutra. Ljetno je doba kada koristimo svoje godišnje odmore i kada napokon imamo vremena pročitati koju dobru knjigu. Kako biste se opskrbili štivom za hladovinu, nudimo vam nekoliko preporuka novih hit-naslova.

Knjižara na uglu – Jenny Colgan

Jedna od omiljenijih autorica ljubavno-životnih priča ponovno je s nama. S njom i protagonisticom ovog romana Ninom zaputit ćemo se do zelene i brdovite Škotske. Knjižara iz naslova zapravo je kombi koji služi kao putujuća knjižara te omogućuje Nini da svoj skriveni talent maksimalno iskoristi kako bi usrećila što veći broj ljudi.

Ona, naime, ima gotovo nadnaravnu sposobnost izabrati baš pravu knjigu za čitatelja te mnogi kod nje kupuju kako bi obogatili svoj svijet nezaboravnim pričama. Nakon ovog naslova možete pročitati i „Knjižaru na obali“, svojevrstan nastavak priče, ali oba se romana sasvim lako čitaju zasebno. Hoću knjigu, 99 kn

Okretaj ključa – Ruth Ware

Klasičan kriminalistički roman s modernim obratom stiže nam od autorice koju nazivaju novom Agathom Christie. Svaki njezin roman potpuno je nova i originalna priča u kojoj autorica modernizira žanr u njega unoseći elemente svakodnevice 21. stoljeća.

Unutar gotovo gotičke atmosfere i uz misteriozan prizvuk, koje povezujemo s domenom fantastike i onog nevjerojatnog, čitamo o jezivom utjecaju digitalne tehnologije, njene potencijalne manipulativnosti te iznimnog manjka privatnosti koji iz nje proizlazi. Hoću knjigu, 129,90 kn

Ljeto u Provansi – Lucy Coleman

Kad Fern i Aiden ostvare neočekivan dobitak na lutriji, njihove reakcije uvelike se razlikuju. Fern je zadovoljna što će uspjeti otplatiti hipoteku i staviti nešto ušteđevine na stranu prije nego što zasnuju obitelj, ali njezin suprug planira putovati svijetom.

Fern baš i nije osoba koja bi se s naprtnjačom na leđima upustila u takvu pustolovinu. Pa se, prije nego što se uopće uspjela snaći, našla pred suprugovom zamisli o godini dana razdvojena života. I dok Aiden odlazi u australske divljine, Fern svoju slobodnu godinu odluči provesti u mirnijoj Provansi. Hoću knjigu, 119 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Nove knjige pune optimizma

Zanimaju vas novi hit-naslovi u knjižarama?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići