Tako poželjan – ženski bodi

Nekada je, ne tako daleko u prošlosti, žensko tijelo bilo sputano i utegnuto u korzete koji su ograničavali kretanje te nerijetko izazivali zdravstvene probleme. Dakle, tijelo je bilo podređeno odjeći

Napokon, kada je žensko tijelo oslobođeno okova te je odjeća podređena tijelu, na scenu stupa bodi koji je na neki način nasljednik korzeta. Iako je bodi uvijek bio u funkciji donjeg rublja, sada je populariziran kao gornja odjeća. Njegova forma i dalje ostaje ista, samo je njegov gornji dio ukrašeniji, neprozirniji te načinjen kao bluza, košulja, top ili dolčevita.

Bodi je nezamjenjiv naročito zimi, ali i ako vam smeta potkošulja koja se stalno izvlači ili pak košulja. Tako su u dućane stigli najraznovrsniji modeli ovog atraktivnog i praktičnog odjevnog predmeta, a mi smo odabrali nama najzanimljivije.

Stradivarius, 79,90 kn

Zara, 49,90 kn

Pull&Bear, 149,90 kn

Cvjetni dezen je i dalje must-have te ga možemo pronaći na najviše modela, koji dolaze u klasičnoj, ali i tanga varijanti te kao top ili romantična bluza. Omiljena boja zimske sezone i dalje je među najzastupljenijima pa nećete pogriješiti ako izaberete bodi u crvenoj nijansi, koji možete odlično kombinirati uz traperice, ali i lepršave suknje.

Bershka, 69,90 kn

U novoj sezoni očekuju nas i prugice koje su sada nejednake i raznobojne, što nam se baš jako sviđa pa će bodi u ovoj varijanti biti totalni hit. Na prvu nas je osvojio i model u formi topa i to s jednorozima! Dakle, obvezan odjevni predmet nove sezone je bodi i to svim varijantama.

Bershka, 149,90 kn

 

Zara, 49,90 kn

Foto: Bershka i press

INSPIRIRAJTE SE

Hlače – put do ženske garderobe

Volimo trenirke

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići